34.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arada facede profiline denk gelince korkmuyor değilim renktaş:oley:

Metro'da dikilen bir katil edası ile dikildiğim pozu kastediyorsan, o normal zamanlarımdan lan. Şimdi +18 ibaresi ile görüyor millet beni artık.

EDIT: Buradan bile anlayabilirsin işte at kafası ile dolandığımı şu an.

Son düzenleme:
31 Aralık'ta bir yılbaşı yarışması düzenleyip forumun saplarını buraya mı toplasak? :oley:

Onu puan sistemine dahil etmek olmaz,ama özel bir yarışma yapılabilir

Yok zaten onun için önce genel bir anket gibi bir şey yapılabilir, oradan en yüksek 24 oy oranını alan şarkı ve sahibi finalde yarışır.

Özel bir hafta da olursa, mesela forumda Eurovision'un ilk defa düzenlendiği tarih( ay/gün) hoş olur.

Özel bir yarışma yapmanın zamanı geldi bence artık, 1. olan şarkıları yarıştıralım.

Bu arada bir ara, Hall of Fame işini isim bazında sıralamaya dökmeyi düşünüyorum.Geçmişten bugüne ilk 3 veya 5'e girenlerin olduğu bir liste yapılabilir.

Sırası ile her hafta yukarıdan aşağı, herkes yarışmalara girdiği şarkılardan bir ''play-list'' yayınlar, ve cafe'de paylaşır bunu.

Maksat müzik olsun.

Bu arada bir ara, Hall of Fame işini isim bazında sıralamaya dökmeyi düşünüyorum.Geçmişten bugüne ilk 3 veya 5'e girenlerin olduğu bir liste yapılabilir.

Sırası ile her hafta yukarıdan aşağı, herkes yarışmalara girdiği şarkılardan bir ''play-list'' yayınlar, ve cafe'de paylaşır bunu.

Maksat müzik olsun.

Hall of Fame'i hallettim ben

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün başlayıp bugün bitirmek lazım ama

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt