34.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Diğer Konuda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vakit yoktu yapıştırdım işte bir şarkı. :( Tarzım da değildir böyle şarkılarla katılmak.

Alpay Asma birdahaki yarismaya 90li yillardan unutulmus veya hic bilinmeyen hit sarkilarla katilim olunsun adida gsc 90s olsun nostalji havasinda cocukluk sarkilarimizi hatirlayalim.

@Metehan Turan

youtube üzerinden de bi kural konulabilir, 100 binden daha az tiklanmis olmasi gibi.

O çok mantıklı değil. Şarkı güzelse isterse 100.000.000'da hit alsa güzeldir, veya 5.000 kişi de izlese bana sorarsan.

Ayrıca 50.000.000 izlenmiş şarkının 100.000 kişi izlenmiş versiyonu ile giriyorlar bu seferde.

O çok mantıklı değil. Şarkı güzelse isterse 100.000.000'da hit alsa güzeldir, veya 5.000 kişi de izlese bana sorarsan.

Ayrıca 50.000.000 izlenmiş şarkının 100.000 kişi izlenmiş versiyonu ile giriyorlar bu seferde.
Çok haklısın , benim şarkının klibi 35 milyondan fazla izlenmiş ama benim gönderdiğim videosu 40 küsür bin ama aynı şarkı söyleyende yorumda !

O yıldan bu yana şarkıyı söyleyenin akrabası komşusu tıklasa zaten 5 yüz bin yapar çok zor bir iş Alpay haklı

Yabancı sınırını kaldırıp yerli oynatma zorunluluğu gibi olur ,
100bin den az tıklanmış şarkı çok çok zor o dönemlere ait !

Düsündüm de bana bile sacma geldi bu fikir, SINIRLAMALARA alismisiz, artik bu isin fitratinda var sanirim !

Bu aralar bende vakit bol, belki bi ara ilk Eurovision'umu düzenleyebilirim. Bos bos oturuyorum genelde aksamlari.

hazir ben burdayken play listesini koyunda dinleyip oy verek yoksa beni bulamassiniz diskalifiye olurum

Yine yazilmamisiz listeye oysa gecen sefer demistim en azindan bi mention ativerin diye. Yani yine kacirdik yarismayi...

Hayırlı olsun listemiz bakalım bakalım nasıl olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt