34.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Sonuçlar Diğer Konuda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Playlisti beğendim. Puanlarımı yarın atarım.

Maşallah yıldızlar geçidi gibi mübarek. :D

Radyolarda şu an dönen şarkı sayısı çok. Bunun olması da doğal tabii. Şarkı kalmadı :D

Bir Lana Del Rey değil hiçbiri yine de yeni şarkılacıların. :D

Hayranıyız...

Murat Abi'nin şarkısı ateş ediyor yine listede. Benim de play-listimde olan şarkılardan biriydi. Yarışma da iş yapması zor ama ben severim bu tarzı şahsen.

Arda Abi'nin şarkısını da sanırım tahmin ettim bu sefer.

Neyse bakalım yarın tahminlerimizi yazarız. :D

En eğlenceli kısım da bu ya.

m.youtube.com/watch?v=oZ_DqsheyI0

O degilde Gisele sarkici olmus.Tam Murhanlik da bir klip cekmis.Gorunce bir hos oldum.

Keske katildigim sarkiyi yollamasaydim ya.Bu aslanlarin arasinda kaybolup gidebilir.

Bu şarkı en azından sol tarafta yer almalı. Başka beklentim yok.

Aceleye geldi zaten. Aklıma en çok katılmak istediğim şarkılar gelmedi. Vakit dardı. Yapıştırdım o an içimden geleni.

Listeye baktim da bayagi risk almisim yine sayiyi tamamlamak için burdayiz :)

o 18. saniyeyi atan kişi hiç mi vicdanın yok be

Puanları gönderdim, herkese başarılar.

Zor bir puanlamaydı gerçekten. Bazı şarkılara yazık oldu.

Ben de gönderdim puanları. Hayırlısı bakalım.

Puanları gönderdim. Herkese hayırlı olsun. Ama yarısı biraz zorlama oldu puanlarımın. Açıkcası pek tarzım olan şarkılar yok listede. Dünya gözüyle şöyle koparan şarkıların yarıştığı bir yarışma göremeyecek miyim? :(

Puanları gönderdim. Herkese hayırlı olsun. Ama yarısı biraz zorlama oldu puanlarımın. Açıkcası pek tarzım olan şarkılar yok listede. Dünya gözüyle şöyle koparan şarkıların yarıştığı bir yarışma göremeyecek miyim? :(

3-4 sarkiya puan verirken zorlandim bende, ilk görüste playlist bana hitap ediyor hissi uyanmisti ama tam olarak öyle degilmis :D

Yine ilk 3 bekliyorum. Şarkım yarışmanın çok üstünde. Rakip olarak 2 şarkı görüyorum kendime sadece, onların da birine puan vermedim, diğerine 12 verdim. :)

Bu arada yunanca şarkıların ikisi de güzel fakat birbirlerini kırmışlar. Fransızcalar kırıyordu eski yarışmalarda böyle.

Hak yemeyelim, strateji yapmayalım , içimizden gelen şarkılara puan verelim, 5. Şampiyonluk için katkıda bulunmak isteyenlere ise bir pm kadar uzagım. Şike sahaya yansımıyacaksa neden olmasın.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt