- 16 Haziran 2010
- 203.232
- 155.105
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
26 yaşındayken alıyorsun bir de. Melo 28, Fernando 30 yaşındaydı geldiğinde. 4 sene oynatsan hala prime seviyesinde olacak.Böyle bir adami 6 Milyon € gibi düsük hatta komik bir rakama transfer etmek bence müthis bir basari.
Ne Icardi ne Mertens ne de baskasi, bence en büyük övgüyü Torreira transferi hak ediyor. Emegi gecen herkesten Allah razi olsun.
Gecen de demistim olur da yazin takimdan ayrilirsa oturup aglarim. Torreira'nin kalmasi benim icin Icardi'nin alinip alinmamasindan daha önemli bir konu.
Böyle bir adami 6 Milyon € gibi düsük hatta komik bir rakama transfer etmek bence müthis bir basari.
Ne Icardi ne Mertens ne de baskasi, bence en büyük övgüyü Torreira transferi hak ediyor. Emegi gecen herkesten Allah razi olsun.
Gecen de demistim olur da yazin takimdan ayrilirsa oturup aglarim. Torreira'nin kalmasi benim icin Icardi'nin alinip alinmamasindan daha önemli bir konu.
Oliveira sanırım ilk transferlerden biriydi, orada biraz acele edilmiş de olabilir fırsat geldi hemen değerlendirelim diye.Bi yerden müthis transfer basarisi, soyduk resmen. Baska yerden Oliveira 3m bonservis + 2,75 maas 4 yil kontrat, soyulduk.
basari tesadüf degil her gün ari gibi calisiyor