#34 Lucas Torreira

1683746642568.webp

Böyle bir adami 6 Milyon € gibi düsük hatta komik bir rakama transfer etmek bence müthis bir basari.

Ne Icardi ne Mertens ne de baskasi, bence en büyük övgüyü Torreira transferi hak ediyor. Emegi gecen herkesten Allah razi olsun.

Gecen de demistim olur da yazin takimdan ayrilirsa oturup aglarim. Torreira'nin kalmasi benim icin Icardi'nin alinip alinmamasindan daha önemli bir konu.

Böyle bir adami 6 Milyon € gibi düsük hatta komik bir rakama transfer etmek bence müthis bir basari.

Ne Icardi ne Mertens ne de baskasi, bence en büyük övgüyü Torreira transferi hak ediyor. Emegi gecen herkesten Allah razi olsun.

Gecen de demistim olur da yazin takimdan ayrilirsa oturup aglarim. Torreira'nin kalmasi benim icin Icardi'nin alinip alinmamasindan daha önemli bir konu.
26 yaşındayken alıyorsun bir de. Melo 28, Fernando 30 yaşındaydı geldiğinde. 4 sene oynatsan hala prime seviyesinde olacak.

Bi yerden müthis transfer basarisi, soyduk resmen. Baska yerden Oliveira 3m bonservis + 2,75 maas 4 yil kontrat, soyulduk.

Satarsak seneye yeniden adam ara uyum sağlasın diye diye 10. Hafta 9. sırada şampiyonluk mücadelesi veririz.Her sene baştan kadro mu yapılır? Taş gibi sol bek 10 numara 8 numara bitti.Gerisi yedeklemek için alınacak Ya da iyi paraya ayrılan olursa

Ya kral İtalya'da İspanya'da ne yapıcan gül gibi Estambol varken

lakabi ari olmali, ari gibi caliskan viz viz sahanin her yerinde ve gerektigine sokuyor da

1683810151269.png

fatih hocanın melo'ya yaptığı gibi ittir kaktır, zorla aidiyet kazandırdı okan hoca da bu adama.

en az benzer başarı ve hikayelerin öncüsü bir birliktelik olmasını dileriz.

herif gitmek ıstemez zaten

gitse ilgi göremıyecek

Bennacer sakatlanmış. Milan bu ve Zaniolo için paket teklif yapacak. İkisi de gitmek istiyoz diye tutturacak. Umarım dolandırılmayız.

Milan'da çöp çok. Ballo-Toure, Florenzi, Pobega, Krunic, Adli, Rebic, Messias, Saelemaekers, Origi bir dolu işe yaramaz topçu var. De Ketelaere kiralık falan da diyorlardı o da işe yaramaz

Bir tane daha Jardel - Sporting vakasını bu kulüp kaldıramaz bence

Geri
Üst Alt