#34 Lucas Torreira

alium saido dan farkı yok..Saido daha driiplingli adamdı hatta..Oyunun 2 yönünü oynamayan adam bir zahmet GS da oynamasın..Biz melo gördük,reges gördük alakası yok.Burada utanmadan melo ile kıyasladılar,,tartışma çıkmasın diye yorum yapmadım sonra ben yasaklanıyorum.Uzun zamandır begenmıyorum..Yerine berkan oynadı hiç yoklugunu hissetmedik 3 attık A.gücüne..Boy yok,şut yok,gol zaten yok..Ben melonun gözünü seveyim..

alium saido dan farkı yok..Saido daha driiplingli adamdı hatta..Oyunun 2 yönünü oynamayan adam bir zahmet GS da oynamasın..Biz melo gördük,reges gördük alakası yok.Burada utanmadan melo ile kıyasladılar,,tartışma çıkmasın diye yorum yapmadım sonra ben yasaklanıyorum.Uzun zamandır begenmıyorum..Yerine berkan oynadı hiç yoklugunu hissetmedik 3 attık A.gücüne..Boy yok,şut yok,gol zaten yok..Ben melonun gözünü seveyim..
torreira sıçsa 4 tane falan fernando reges çıkarır

Ligde bazen inanilmaz efor sagliyor avrupada fos. Bu bile bizim ligimizin nekadar kötü oldugunun göstergesidir.

regesi şuanki takımda hayal ettim, 3 maç sonunda sezonu kapatırdı. tam takımına gitti ama sevilla'da 15 metrekare alanda oynaya oynaya emekli oldu.

Reges meges degilde bazi seyleri abartmasak iyi olur sonra zararini kendimiz cekiyoruz.

Toksik ilişkiye devam ederek mnita ayıklamaya devam et canısı. Tebriks .

regesi şuanki takımda hayal ettim, 3 maç sonunda sezonu kapatırdı. tam takımına gitti ama sevilla'da 15 metrekare alanda oynaya oynaya emekli oldu.
58 maç oynamıs 4 gol 4 asist...en çok hava topu kazanan orta saha,en çok top kapan orta saha 2.0 ortalama..bakabilirsin...Beşiktaşa attığı golu de izle şampiyonluk geldii..

bu arkadasın sahada ne ıse yaradıgını bana anlatacak var mı
Oynamak istediğimiz bir oyun var m blnyorum da 3 tane adamı random sağa sola koşturunca pres olduğunu sanıyoruz.
Torreiranın bazı maçlarda sandığımızdan daha çok oyunumuza zararı mevcut, Süperman gibi sağa sola koştutup senkron olarak orta sahada onun boşluklarını başkasıyla dolduramadığımız için orta sahada hayvani boşluklar veriyoruz, bu dam da motor değil 2 ayrı yerde olsun.

reges torreirayı top diye oynardı..Sen GS istatistiklerine bir bak regesin kim daha iyi Adam .
jajgahgadhgahgha

yaw hatırlamasak neyse

ligde 20-25 maça çıkabilen ortalama üstü ağır bi önliberoydu

torreirayla değil ceyhun gülselamla karşılaştırılması daha uygun

varsa paylaş istatistiklerini de gülelim, top kapmayı falan da paylaş ama

jajgahgadhgahgha

yaw hatırlamasak neyse

torreira ön libero mu suan

jajgahgadhgahgha

yaw hatırlamasak neyse

sallama ya adamın istatistiklerine bak.hatırlasan bu mesajları yazmazdın.Adam bizde iyi performans gösterdi sevillaya gitti.Adam 58 maça çıkmış ne 20-25 i..la ligada sevvilada 167 maça çıkmış 7 gol 10 asisti var..Melodan sonra bize gelen en iyi ön libero bu adam..neyi savunuyorsun sayılarla konuş..

Geri
Üst Alt