#34 Lucas Torreira

Marjinallik falan degil... Benim icin bizi oyle ileri tasiyacak kalitede degil ancak yaninda "cok" iyi bir oyuncu yoksa.

Abi nasil oluyor da bir ortasaha gol atamiyor dogru duzgun asist yapamiyor ? Eger biz; ilerisini, daha guclu bir oyunu hayal ediyorsak maalesef Torreira o kaliteyi zorlayamiyor, yaklasiyor ancak o seviyeye cikamiyor. Enerjisine kurban, lafim yok ancak top gibi donduruyor rakipler yeri geliyor. Ortasahasi skora destek veremeyen bir oyuncunun da gelecegi bizde bana gore tartismaya aciktir. Bugun yine altipas icinde uzaya vurdu, kaleyi de tutturamiyor, asist firsatlari geliyor izliyorum o gidiyor yana geriye ya da one ama hatali pas veriyor. Cok caliskan, savasci asla lafim yok buyuk guc ve enerji katiyor anca eksik iste. Gecen senede boyleydi bu senede devam ediyor hani gelistirse kendini sut cikarsa yine yazmazdim bu kadar. Kerem D. ise bunun tersi, gucsuz ancak skora katki veriyor ve bir sekilde goze giriyor. Iki ortasahadan bir tane verim aliyoruz ya da hoca yanlis kullaniyor bilemiyorum.

58 maç oynamıs 4 gol 4 asist...en çok hava topu kazanan orta saha,en çok top kapan orta saha 2.0 ortalama..bakabilirsin...Beşiktaşa attığı golu de izle şampiyonluk geldii..
yazdığım ile alakasını anlamadım da oynadığımız sistemde reges mefta olurdu diyorum

1 sezon 22 maç diğer sezon 25 maça çıkmış ligde ortalama 8-10 maç kaçırıyordu

gittiğinde 4-5 milyona iyi okuttuk diyorduk

sürekli gol istatistiği niye atıyorsun yav

sallama ya adamın istatistiklerine bak.hatırlasan bu mesajları yazmazdın.Adam bizde iyi performans gösterdi sevillaya gitti.Adam 58 maça çıkmış ne 20-25 i..la ligada sevvilada 167 maça çıkmış 7 gol 10 asisti var..Melodan sonra bize gelen en iyi ön libero bu adam..neyi savunuyorsun sayılarla konuş..
ligde bi sezon 9 bi sezon 12 maç kaçırmış, götümüzden sallamıyoruz.

torreira önünde 5 ofansif adamla oynuyor adamın ecdadına yelteniyorlar gol asist yapmıyor diye okan gök beyefendi kendisini beğenmiyor olaya bak ya :asd:

fernando nere torreira nere ya

1708645497707.webp

1708645519193.webp

kımse bana bu adamın ön libero oynadıgını kanıtlayamaz

9-12 maç çok mu?hani 25 t maç oynamıştı?oynadığı maçlarda ki katkısına bak...gol asist top kapma sayılarını da yayınla...adamı öyle soyluyorsun ki kronik sakat gibi..

9-12 maç çok mu?hani 25 t maç oynamıştı?oynadığı maçlarda ki katkısına bak...gol asist top kapma sayılarını da yayınla...adamı öyle soyluyorsun ki kronik sakat gibi..
34 haftalık periyodun 1/3 ünde yoksa ve banko oyuncunsa evet çok

evet kronik gibi takıldı bizde ve gitti

torreira ile regesi karşılaştırmanız saçma gol veya asist bakımından (fernando reges hastasıyım bilen bilir)

sebebi ise reges ndiaye gibi bi adamla oynadı. teknik kapasitesi düşük bi adamdı ama hayvan gibi koşuyordu. torreiranın yanında kim oynuyo alla sen. adam tek başına orta sahada

sen kamera şakası mısın

ligde 20-25 maça çıkabilen diyorum toplam 58 maça çıkmış falan diyon

sezonda diye belirtecek miyiz illa

Yanında 10'dan bozma 8'le tüm orta sahayı kontrol etmesi istenince bazen arıza verebiliyor haliyle. Bu oyunu Torreira ile oynarsın hoca da Torreira'ya güvenip oynatıyor zaten.

sen kamera şakası mısın

ligde 20-25 maça çıkabilen diyorum toplam 58 maça çıkmış falan diyon

sezonda diye belirtecek miyiz illa
sen şakasın yaa,58 maç oynamış diyorum adam.20-25 daha 45 yapar...oynadığı maçlarda adamın istatistikleri çok daha iyi neden anlamıyorsun..biz bu regesi man city den aldık ,o takımda 168 maça çıkmış adamdan bahsediyoruz..

Takım için çok kritik bir oyuncu bir maç ile gömmemek lazım AMA gole bu kadar uzak da olmazsın arkadaş... O kaçan gol neydi öyle. Top yayda ayağına gelince bir gıdım heyecan oluşmuyor bünyede. Profesyonel futbolcusun, en en en kötü ihtimalle yerden köşeye dene, öyle dışarı çıksın gene kabulüm. Ya kaleci üstüne vur gene tamam. Dağa taşa vuruyor tüm topları.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt