#34 Lucas Torreira

Niye güclerine dönük oynamayi istemiyor anlamiyorum. Bazen fazla B2B gibi takilmayi istiyor gibi geliyor bana.

Ayaklarin asiri iyi degil, sut cekemiyorsun ve önde fazla yaratici degilsin. Ne bu hücum sevdasi? Üstüne her mac tuhaf yerlerde pozisyonunu bosaltip önde mantiksiz pres yaptigi oluyor. Neden? Hoca niye birsey demiyor?

O kadar gülünç durumda ki, artık başlığına girip yazmak bile istemiyorum.

Taraftar bozuntularına çektiği ciladan sonra Galatasaray efsanesi olmuştur zannımca.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konya macında ıslıklanacak

taraftara kimse ayar veremez

Niye güclerine dönük oynamayi istemiyor anlamiyorum. Bazen fazla B2B gibi takilmayi istiyor gibi geliyor bana.

Ayaklarin asiri iyi degil, sut cekemiyorsun ve önde fazla yaratici degilsin. Ne bu hücum sevdasi? Üstüne her mac tuhaf yerlerde pozisyonunu bosaltip önde mantiksiz pres yaptigi oluyor. Neden? Hoca niye birsey demiyor?
Onu oraya gönderen hoca bence bu maçın sorumlusu Hocadır.

Seri a dan güzel bir takasta değerlendirilebilir kendisi hazır transfer dönemindeyiz

Yine de toreirayı severim yürekten oynuyor ama belli ki sıkılmış artık bir değişiklik herkese iyi gelebilir

Alacaksın Onyedika gibi sahici önlibero, oynayacaksan iki 8 ile oynayacaksın ve Torreira'yı öyle oynatacaksın.. Ama Sara 10 değil, yine aynı oynayacak.
Mertens formdaysa da keseceksin Torreira'yı.

Torreira benim için hiç 6 numara olmadı zaten. İyi bir orta saha hattında seni bir üst seviye yukarı taşır, etrafındakiler vasat ve altında kalırsa, Torreira da onlara uyum sağlar. Yani diyoruz ya atom karınca. Yanındakiler ağustos böceği gibi takılırsa atomluğu falan kalmıyor.

Orta sahada Melo gibi bir lider değil.

Icardi varken Batshuayi oynasın diyenler buraya da Torreira oynamasın yazmışlar. Yedeği Berkan ve Demirbay’ken Torreira oynamasın diyen kişi futbolun f’sini bile bilmeyen kişindir; hiç kusura bakmayın.

Geniş ekran verdiğinde kaç defa 3 - 4 metre geriden ağır ağır koşuyordu.

Bu adamda fena gerileme var, artık yeterince mücadele vermiyor derdi nedir acaba

Torreira da gerileme var mı evet ama takımın diğerleri ne oynuyor. Sahada Osimhen ve Torreira dışında mücadele adam yok kaç maçtır. Ki hocanın oynattığı bir sistem var mı ki ne oynasın.

Özellikle Barış gol kaçırıyor olsa da bir nebze çekiliyor ama Yunus ve Berkan'ın rezil oyunu, Yunus'un her topu kaybettikten sonra eli belinde dolaşması ve geriye hiç gelmemesi daha da sinirlendiriyor insanı.

Ikili mücadele kazanamaz oldu, eski temposuda yok, dinlendirilmeli

ikili mücadele kazanamama durumu sadece toreirayı suclayarak çıkılacak sonuc değildir. baskı dediğin şey birlikte yaptığında sonuç verir. yoksa 2 ye 1 de top kapacak oyuncu yok dünyada. bizim toplu baskıda sorunlarımız fiziksel düşüşümüz olmaya basladı. biri baslatırken baskıyı diğerleri basacağı adama 5 mt geride bekliyor. önde bastığında da geriye kosmuyor. orda açığa çıkan tek oyuncuyla topu istedikleri gibi döndürüyor hareketli takımlar. bence toraira aynı toreira ama takım aynı takım değil.

Kendine gel kendine
Dönde bir bak haline
Futbola küsmüşsün
Kıl oldum abi

Top ayağına gelince kafasını kaldırmıyor herif berbat ötesi

6 hafta önce dedim

taraftar daha yeni ayıkıyor

Geri
Üst Alt