#34 Lucas Torreira

turnusol.
Forumda bin tane parlayan postum vardır belki futbolu da iyi bildiğimi iddia etmiyorum ama torreira konusunda israrciyim. Bu herifi ısrarla savunup şu performansını savunanla futbol falan konuşulmaz.
Sempatik diye aylardır şu futbolu bize yedirdiniz aylarca. Sahada boş boş dolanıyor asla konsantre değil asla fit değil asla caydırıcı değil.
Yazık yav cidden yazık

turnusol.
Forumda bin tane parlayan postum vardır belki futbolu da iyi bildiğimi iddia etmiyorum ama torreira konusunda israrciyim. Bu herifi ısrarla savunup şu performansını savunanla futbol falan konuşulmaz.
Sempatik diye aylardır şu futbolu bize yedirdiniz aylarca. Sahada boş boş dolanıyor asla konsantre değil asla fit değil asla caydırıcı değil.
Yazık yav cidden yazık
bi tane top calamıyor yav

berkandan aşşagı şuan oyun olarak ayak olarak zaten kötü

Sok pres yapamiyor. Yapiyor ama ne rakibi bozuyor ne topu dürtüyor.

Sanki kendinden 5 yas buyuk genclerle top oynuyor gibi topu almak icin bosuna yoruluyor..

Ya kizi özluyor yada bu mac agzinda sakiz yok onun etkisi var

Pas yüzdesi yüksek takımlara karşı hamle şansı kalmıyor, Kiev tek paslar ile çıktıkça işlevsizleşiyor. Ayaklarında top tutmuyorlar ki.

Bu maçta ofansta daha cesur davranmasını beklerdim. 2-3 pozisyonda çok daha müsait arkadaşını görmeliydi. Garanti oynayacağım diye kısa pasları tercih ediyor kanat bomboş.

Berkan ile uyumunu da beğenmiyorum ayrıca. İkisi birbirini bozuyor.

Abicim sen neden habire tek başına ileri prese gidip geride eksik bırakıyorsun?

Pas yüzdesi yüksek takımlara karşı hamle şansı kalmıyor, Kiev tek paslar ile çıktıkça işlevsizleşiyor. Ayaklarında top tutmuyorlar ki.

Bu maçta ofansta daha cesur davranmasını beklerdim. 2-3 pozisyonda çok daha müsait arkadaşını görmeliydi. Garanti oynayacağım diye kısa pasları tercih ediyor kanat bomboş.

Berkan ile uyumunu da beğenmiyorum ayrıca. İkisi birbirini bozuyor.
Evet, pas yapan takımlara işlevi sıfır

Casper gölge 6 numara. Bunun kadar gecirgen bir oyuncu zor bulunur.
kesici bir adam değil üstat. torreira'nın bütün olayı rakip topla buluşur buluşmaz ilk presi yapıp adamı bozmak.
bunu yapamayınca ya da rakip fırsat vermeyince yerleşip alan kapatmakta, klasik defansif orta saha gibi oynamakta mahir bir adam değil.
maalesef uzunca bir süredir o baskıyı etkin şekilde yapamıyor.

turnusol.
Yazık yav cidden yazık
Patlayan

Performansı rezaletin ötesinde. Yenen gollerin çoğunda sorumlu, vatandaşıyla beraber

Geri
Üst Alt