- 17 Eylül 2018
- 20.580
- 23.475
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
durumunu hiç iyi görmüyorum.
eski hareketli, aktif torreira yok
bu düşüş düzelirse ne ala ama düzelmezse başka çözümlere yönelmek gerekebilir.
bi tane top calamıyor yavturnusol.
Forumda bin tane parlayan postum vardır belki futbolu da iyi bildiğimi iddia etmiyorum ama torreira konusunda israrciyim. Bu herifi ısrarla savunup şu performansını savunanla futbol falan konuşulmaz.
Sempatik diye aylardır şu futbolu bize yedirdiniz aylarca. Sahada boş boş dolanıyor asla konsantre değil asla fit değil asla caydırıcı değil.
Yazık yav cidden yazık
Evet, pas yapan takımlara işlevi sıfırPas yüzdesi yüksek takımlara karşı hamle şansı kalmıyor, Kiev tek paslar ile çıktıkça işlevsizleşiyor. Ayaklarında top tutmuyorlar ki.
Bu maçta ofansta daha cesur davranmasını beklerdim. 2-3 pozisyonda çok daha müsait arkadaşını görmeliydi. Garanti oynayacağım diye kısa pasları tercih ediyor kanat bomboş.
Berkan ile uyumunu da beğenmiyorum ayrıca. İkisi birbirini bozuyor.
kesici bir adam değil üstat. torreira'nın bütün olayı rakip topla buluşur buluşmaz ilk presi yapıp adamı bozmak.Casper gölge 6 numara. Bunun kadar gecirgen bir oyuncu zor bulunur.
Patlayanturnusol.
Forumda bin tane parlayan postum vardır belki futbolu da iyi bildiğimi iddia etmiyorum ama torreira konusunda israrciyim. Bu herifi ısrarla savunup şu performansını savunanla futbol falan konuşulmaz.
Sempatik diye aylardır şu futbolu bize yedirdiniz aylarca. Sahada boş boş dolanıyor asla konsantre değil asla fit değil asla caydırıcı değil.
Yazık yav cidden yazık
yine dikkat cekmeden bugun aradan sıyrılacakPatlayan