- 20 Ağustos 2017
- 23.830
- 16.222
- 1.838
Aylardır söylüyoruz be illa YouTube programı mi yapalım.
Rakip ceza sahası önünde ribound toplama yok.
Gecen hafta ikinarak 2-1 kazanmissin ve attigin gol ayni bu dedigin olay sayesinde gerceklesmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aylardır söylüyoruz be illa YouTube programı mi yapalım.
Kendi ceza sahamiz önündeki toplar ne olacak? Rakipler 2 pasla orta sahayi gecip stoperin karsisinda kaliyorlar. Yeni yöntem uzun atip sanchez uzaklastirmayinca gol pozisyona girmek yedigimiz goldeki gibi. Uzun boylu bi 6 no'un orada avantaji ortaya cikiyor. Veya romulunun attigi goldeki gibi orta saha iki pasla gecilmesi. Tamam büyük pay orada yine sanchezin ama bu orta sahamizda sorun oldugunu degistirmez. Normaldede en iyi yaptigi sey öntarafta yaptigimiz prese destek olmak, attigimiz goldeki gibi ama bi önlieberonun yapmasi gerektigi asil seylerde yetersiz bazen. Bu öntarafta prese katilmasindan da kaynakli tabiki, sonucta robot degil. Zaten tam bi önlibero holding 6 degil örnegin melo gibi. Profil olarak baskalar.Rakip ceza sahası önünde ribound toplama yok.
Gecen hafta ikinarak 2-1 kazanmissin ve attigin gol ayni bu dedigin olay sayesinde gerceklesmis.![]()
Ben sadece arkadasin yorumuna cevap verdim. Ayrica Romulo ornegi gercekten olmamis. Yazdiklarinin geri kalaninda da kendi kendine cevap vermissin.Kendi ceza sahamiz önündeki toplar ne olacak? Rakipler 2 pasla orta sahayi gecip stoperin karsisinda kaliyorlar. Yeni yöntem uzun atip sanchez uzaklastirmayinca gol pozisyona girmek yedigimiz goldeki gibi. Uzun boylu bi 6 no'un orada avantaji ortaya cikiyor. Veya romulunun attigi goldeki gibi orta saha iki pasla gecilmesi. Tamam büyük pay orada yine sanchezin ama bu orta sahamizda sorun oldugunu degistirmez. Normaldede en iyi yaptigi sey öntarafta yaptigimiz prese destek olmak, attigimiz goldeki gibi ama bi önlieberonun yapmasi gerektigi asil seylerde yetersiz bazen. Bu öntarafta prese katilmasindan da kaynakli tabiki, sonucta robot degil. Zaten tam bi önlibero holding 6 degil örnegin melo gibi. Profil olarak baskalar.
Neden romulo örnegi olmamis. En iyi örnek o. Orta sahada sert kesici bi holding 6 olsa gecisleri de kolay yemeyiz. Hersey önalan presi degil.Ben sadece arkadasin yorumuna cevap verdim. Ayrica Romulo ornegi gercekten olmamis. Yazdiklarinin geri kalaninda da kendi kendine cevap vermissin.
Adam kanatta kaptirilan topu yine kanattan aldi geldi yaw. Ustelik hemen dibindeki Sanchez'e ragmen. Torr ne yapcakti orada?Neden romulo örnegi olmamis. En iyi örnek o. Orta sahada sert kesici bi holding 6 olsa gecisleri de kolay yemeyiz. Hersey önalan presi degil.
Öyle cok gecisler yiyoruz iste. Gercek bi 6 no olsa önlem alir. Gerci hocada o sekil oynatmak istemiyor.Adam kanatta kaptirilan topu yine kanattan aldi geldi yaw. Ustelik hemen dibindeki Sanchez'e ragmen. Torr ne yapcakti orada?
Hic gol yemeyecez mi arkadasim? Bir biz iyi oynuyoruz rakipler hep mi kotu?Öyle cok gecisler yiyoruz iste. Gercek bi 6 no olsa önlem alir. Gerci hocada o sekil oynatmak istemiyor.
Fikir alisveris ile ne alaksi var simdi bu yorumun. Isyan eder gibiHic gol yemeyecez mi arkadasim? Bir biz iyi oynuyoruz rakipler hep mi kotu?
Yorumlarin hep Torr'u karalamaya calismakta gibi. Adam kanattan yardirmis gelmis, Sanchez'e toz yutturmus, Muslera kaleyi agzina kadar acmis sen hala baskasi olsa o golu yemezdik diyorsun yaw. Fikir alisverisi yapamiyoruz cunku herhangi bir gelisme gosteremiyorsun. Dogrusun yanlissini gectim sabit bir dusuncede takilip kalmissin. Ara sira aslinda soyle boyle diyorusun sonra gene Torr hatali. Isyan etmiyim de ne yapayim?Fikir alisveris ile ne alaksi var simdi bu yorumun. Isyan eder gibiBen öyle birsey mi ima ettim. elbette gol yiyecegiz ama önceki senelere göre fazla gol yemisiz, ortalama her mac. Bu sadece stoperlerle kaynakli olmadigini hepimiz biliyoruz.
Karalama derdim yok onu yazdiklarimdan cikarirsin, bi pozisyona takilip sürekli aynisini tekrarliyorsun. Aslinda tam tersi zaaflarini görmek istemiyorsunuz. Sürekli bi kayirma. Elbette elestiri olacak yetersiz oldugu yerde. Torreira son 2 sene en cok sevdigim oyuncular arasina girer ama düsüste ve bu aralar cok formsuz oldugunu degistirmez.Yorumlarin hep Torr'u karalamaya calismakta gibi. Adam kanattan yardirmis gelmis, Sanchez'e toz yutturmus, Muslera kaleyi agzina kadar acmis sen hala baskasi olsa o golu yemezdik diyorsun yaw. Fikir alisverisi yapamiyoruz cunku herhangi bir gelisme gosteremiyorsun. Dogrusun yanlissini gectim sabit bir dusuncede takilip kalmissin. Ara sira aslinda soyle boyle diyorusun sonra gene Torr hatali. Isyan etmiyim de ne yapayim?