#34 Lucas Torreira

Üzerine verilen sorumluluk abartı bence. 4'e 1 karşılıyor bazen rakibi.
sence bu sergio ve mertensle mi alakalı sadece? kanattaki futbolcularımız + santraforumuzun bundaki payı nedir görüşünü merak ediyorum. Hatta hocanın oyun kurgusu da dahil buna. Orta sahadaki isimleri değiştirmek savunma zafiyetine tek başına çözüm olmayacak gibi geliyor ondan merak edip sordum

sence bu sergio ve mertensle mi alakalı sadece? kanattaki futbolcularımız + santraforumuzun bundaki payı nedir görüşünü merak ediyorum. Hatta hocanın oyun kurgusu da dahil buna. Orta sahadaki isimleri değiştirmek savunma zafiyetine tek başına çözüm olmayacak gibi geliyor ondan merak edip sordum
Sergio + defansif pozisyon almasını bilmeyen kanatlar ile alakalı bence. Hem Kerem hem de Yunus top rakibe geçince ezbere yerleşiyor defansa. Tek pas ile rahatça ortadan geçiyor rakip. Sergio ise işin defans kısmında hiç yok. Olmasın da zaten. Sergio top bizdeyken değerli.

Gomis de ileride hareketsiz kalınca dişli takımlara zorlanmamız normal. Mertens tek oynasa daha kompakt dururuz geride. Tabi bunlar tamamen defansif anlamda temenniler. İleride kalabalık oynamanın rakip açısından da dezavantajları var. Eşleşme problemi yaratıyoruz rakibe 5 oyuncuyla ileride olunca. Farkındaysan geçişlerde hep 1 kişi fazla hücum ediyoruz bunun da sebebi ileride kalabalık durmamız. 1 tane iki yönlü orta saha eklesek zor maçlarda işimiz kolaylaşacak gibi geliyor bana. O isim de formda bir Midtsjö.

. Hem Kerem hem de Yunus top rakibe geçince ezbere yerleşiyor defansa. Tek pas ile rahatça ortadan geçiyor rakip.
Acayip canımı sıkıyor. Top rakipte takım savunmaya yerleşmişken en ufak kaymada tuttukları adam demarke pozisyona düşüyor. Rakip bir tek pas bir uzun topla hemen görüyor o topçuyu.

Bireysel ya da takım bazlı ne çözüm üretecek Okan hoca baya merak ediyorum açıkçası

Acayip canımı sıkıyor. Top rakipte takım savunmaya yerleşmişken en ufak kaymada tuttukları adam demarke pozisyona düşüyor. Rakip bir tek pas bir uzun topla hemen görüyor o topçuyu.

Bireysel ya da takım bazlı ne çözüm üretecek Okan hoca baya merak ediyorum açıkçası

Kanatlarımızdan kaynaklanıyor biraz. 11-12’de Engin ve Emre orta sahayı 4’lerdi. Elmander’in pres gücüde üst düzeydi. Özellikle Necati geldikten sonra orta sahada hiç eksik düşmezdik, ikili mücadele kazanma oranımızda yüksekti. O dönem sonrası Amrabat’ı monte edememizin nedeni de buydu. Çizgiye bastıkları ve önde ikili pres yaptığımız için orta sahada sadece Torreira ve Oliveira ile kalıyoruz. Zaman zaman birisi hatta ikisi prese destek verince bomboş oluyor. Bunu aşmanın birkaç yolu var ancak bizim ön taraftaki oyuncu profilleri çok uymuyor gibi. En mantıklı yol birinci bölgeye basmayıp 2 ve 3. bölgeler arası rakibi kısa hücum boyu ile karşılamak olur bence. Hücum kalitemiz bir şekilde çözüyor zaten. 1. bölge presini daha kısa yapabiliriz. Diğer yol formasyonu 4-3-3’e döndürmekten geçiyor.

Okan hoca’nin takimi iki 10 numara ile oynatmasinin sebebi torreira

Torreira olmasa asla bu sekilde oynayamayiz

Hangi bölgede olursa olsun dönen toplari kazanmak icin adeta savasiyor

Tek kulvar da olmamiz büyük avantaj cünkü her mac cok yoruyoruz Torreira’yi,eger avrupa da olsaydik o bölgede rotasyon yapmak zorunda kalacaktik

Orta alanda tek başına kalıyor sağı solu bomboş. Derhal hoca orta sahaya müdahale etmeli. Bir kişiyle olacak iş değil

Torreira'nın boyu 20cm daha uzun olaydı. müthiş olurdu. Tabiki de o zaman bize yedirmezlerdi. Şaka maka bu yaşta ve kariyerde bizim oyuncumuz ne mutlu bize

Sezon başıydı ben tek ön libero daha rahat ediyorum demişti

O vur diyince öldüreceğimizi hesaplayamadı belliki kusura bakmasın reyiz

Takımın en iyisiydi müthiş oynadı.

Busketzi, casemiroyu falan alsak aynı cumlelerle eleştirecek kadar zircahil bir herif.

Busketzi, casemiroyu falan alsak aynı cumlelerle eleştirecek kadar zircahil bir herif.

ciddiye alınacak bir yorumcu değil. torreira defans haricinde ofansa da katkı veren çift yönlü bir oyuncu. açsın kasımpaşa maçında ilk golü izlesin. kendi yarı sahamızdan atağı başlatıyor, koşusuna devam edip rakip ceza sahası yayından da yunus'a pası atıyor. böyle bir katkıyı koca sezonda yapmadı yapamaz berkan, taylan

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu adami begenmeyenler var.
10 kisiyle mac kazandik
2 defa yenik duruma dusup yine de kazandik
Uzak şutlar haricinde neredeyse pozisyon vermiyoruz
Eskiden yenik duruma dustugumuzde veya 10 kisi kaldigimizda gardımız aninda düsüyordu.
Son olarak herkes Icardi diyor ama olaylari baslatan Torreira idi

bir de adam orta sahada tum kirli isi tek basina yaptigi icin ofansta katki saglamak icin yeterince vakit olmamasi gayet normal bir durum. bunu da yapabilen adam su an Real Madridde oynardi

Sergio + defansif pozisyon almasını bilmeyen kanatlar ile alakalı bence. Hem Kerem hem de Yunus top rakibe geçince ezbere yerleşiyor defansa. Tek pas ile rahatça ortadan geçiyor rakip. Sergio ise işin defans kısmında hiç yok. Olmasın da zaten. Sergio top bizdeyken değerli.

Gomis de ileride hareketsiz kalınca dişli takımlara zorlanmamız normal. Mertens tek oynasa daha kompakt dururuz geride. Tabi bunlar tamamen defansif anlamda temenniler. İleride kalabalık oynamanın rakip açısından da dezavantajları var. Eşleşme problemi yaratıyoruz rakibe 5 oyuncuyla ileride olunca. Farkındaysan geçişlerde hep 1 kişi fazla hücum ediyoruz bunun da sebebi ileride kalabalık durmamız. 1 tane iki yönlü orta saha eklesek zor maçlarda işimiz kolaylaşacak gibi geliyor bana. O isim de formda bir Midtsjö.
Bence ilk başta Kerem ve Yunus

Geri
Üst Alt