#34 Lucas Torreira

maestro

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elimizden kaparlar diye korkuyorum sami

Neyse ki Sevilla bitik durumda şu aan
doldurulur 1 şekilde. yeter ki böyle yönetilmeye devam edelim.
bazılarına göre marcao gidince de kapatıyorduk kepengleri .Şuan adını zikreden yok. Abdülkerim'in de uçan kaçan bir performansı yok üstelik

Çakma Terim bu adamı sırf “bakın orta sahayı boşaltıp, forvet alarak maçı kazandım” mata ile oliviera dönen topları alacak da tekrar atağa gireceğiz. Beklenti buydu sanırım. Sonuç, az daha yiyorduk

Süper Lig tarihinin gelmiş geçmiş en iyi ön liberosu. Takımın ne yaptığı belli değil orta saha boş adam her maç şov yapıyor.

Taş gibi yav. Ligin açık ara en iyi ön liberosu.

Miçöyle oynarken gol yiyebileceğimizi düşünmüyorum. Ama takım boyunu kısaltıp ikisinin arasındaki mesafeyi kısaltmalıyız. Torreira bugün Midsjtö olmasına rağmen yine çok fazla yük taşıdı.

9/13 ikili mücadele

çok iyi

Ben iki onemli hava topu da kazandigini da hatirliyorum. Iyi gidiyor, bir iki pas hatasi oldu ama olur, asilir. Takimin en iyi yeri ortasahamizdi zaten. Ikisi de iyi oynadi ve birbirlerini cok iyi tamamliyorlar bir mac ustunden yorumlamak gerekirse, Midtjso & Torreira.

Denediği şut da iyiydi. Daha fazla görmek isteriz. Direk içine doğru gidiyordu sanki. Ertaç hırtı çıkardı aut verdi hakem. :crushed:

Denediği şut da iyiydi. Daha fazla görmek isteriz. Direk içine doğru gidiyordu sanki. Ertaç hırtı çıkardı aut verdi hakem. :crushed:
O Ertaç 2 golle şampiyonluğu kaçırmamızın da sebeplerindendir. Dünyaları çıkarmıştı son maçta.

O Ertaç 2 golle şampiyonluğu kaçırmamızın da sebeplerindendir. Dünyaları çıkarmıştı son maçta.
İlk yarı Halil'in bomboş üstüne vurduğu kafa vardı, Emre Akbaba'nın ıska geçtiği top var, Arda'nın santradan sonra karşı karşıya kaldığı var çok rahat 2-3 yapacağımız maçta Yedlin yüzünden 0-1 geride girmiştik. :asd:

Geri
Üst Alt