Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.070
- 22.813
- 1.433
bir ay önceye kadar gayet iyiydine gibi bi görev yapıyor mesela takımda şampiyonlugu etkileyecek
sporcularımıza gereken müsamahayı göstermekten imtina etmeyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir ay önceye kadar gayet iyiydine gibi bi görev yapıyor mesela takımda şampiyonlugu etkileyecek
oynamak istemiyor mu yaniSakat olduğuna inanmıyorum yedeğe de alınmazdı,kaç kere oynayacak ki hem city maçı insan ölecek durumda olsa oynamak ister
Gidecek olsa da niye oynatılmasın ki son maç zati oyna veda et denir
Formsuz diye kenara çekilmesi de kolpa ilkay çok mu formda,sahada yürüyen icardi bile nerdeyse 11 oynatılacak okanın tor u formsuz diye kesmesi imkansız
Çözemedim ne olduğunu
sakat renktaşSakat olduğuna inanmıyorum yedeğe de alınmazdı,kaç kere oynayacak ki hem city maçı insan ölecek durumda olsa oynamak ister
Gidecek olsa da niye oynatılmasın ki son maç zati oyna veda et denir
Formsuz diye kenara çekilmesi de kolpa ilkay çok mu formda,sahada yürüyen icardi bile nerdeyse 11 oynatılacak okanın tor u formsuz diye kesmesi imkansız
Çözemedim ne olduğunu
coktan gitti adamsakat renktaş
okan buruk hafif sakatlığı var diye dün demiş
ne alaka ya adam gitmek istiyor ayak yapıyorGs taraftarının şımarıklığı ve cahilliği baydı
niye komaya girmişte yenı uyanmıs gibi davranıyorsunuzKadroda yazım hatası yoksa Toreira sakat olmalı. Akıl mantıkla başka bir izahı yok.
Niye istemesin kioynamak istemiyor mu yani
Sakatlıktan kaçırdığı maç var mı bizdesakat renktaş
okan buruk hafif sakatlığı var diye dün demiş
manıtasından ayrıldıgı fb maclarında oynamadıgı maclar varNiye istemesin ki
Sakatlıktan kaçırdığı maç var mı bizde
Kulübede oturduğu
Evet doğrumanıtasından ayrıldıgı fb maclarında oynamadıgı maclar var
takım zımba gibi oynamıstı
niye komaya girmişte yenı uyanmıs gibi davranıyorsunuz
adam formsuz kabul edin