#34 Lucas Torreira

3 buçuk senedir en dandik ziraat maçlarında bile oynayan/oynatılan adamın city gibi belki de bir topçunun görebileceği en zor deplasman maçında yorgunluk sebebiyle oynatılmaması biraz akıllarda soru işareti bıraktı.

Sakat olduğuna inanmıyorum yedeğe de alınmazdı,kaç kere oynayacak ki hem city maçı insan ölecek durumda olsa oynamak ister

Gidecek olsa da niye oynatılmasın ki son maç zati oyna veda et denir

Formsuz diye kenara çekilmesi de kolpa ilkay çok mu formda,sahada yürüyen icardi bile nerdeyse 11 oynatılacak okanın tor u formsuz diye kesmesi imkansız

Çözemedim ne olduğunu

Sakat olduğuna inanmıyorum yedeğe de alınmazdı,kaç kere oynayacak ki hem city maçı insan ölecek durumda olsa oynamak ister

Formsuz diye kenara çekilmesi de kolpa ilkay çok mu formda,sahada yürüyen icardi bile nerdeyse 11 oynatılacak okanın tor u formsuz diye kesmesi imkansız

Çözemedim ne olduğunu
oynamak istemiyor mu yani

Torreira 'yı gerçekten çok seviyorum bir süre dinlenmesi gerekiyorsa da gerçekten ailesine yakın olmak istiyorsa da saygı duyarım. Asıl mesele bu sürecin doğru yönetilmesi gerekiyor

Çözemedim ne olduğunu
sakat renktaş

okan buruk hafif sakatlığı var diye dün demiş

Kadroda yazım hatası yoksa Toreira sakat olmalı. Akıl mantıkla başka bir izahı yok.

Eksikliğini hissederiz. Toparlan aslanım.

Kayseri maçında geri dönüş yapacaktır.

2.yarı oynar sıkınyı uok

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

niye komaya girmişte yenı uyanmıs gibi davranıyorsunuz

adam formsuz kabul edin

Formsuzluk vitrin maçında geçerli olmaz. Dünya izleyecek bu maçı burda kimse trip yapmaz, yatmaz da. İlk 11 de olsa 600 hp Mercury motor gibi oynayacaktı kendisi.

Gitmek istiyorsa vedalaşalım böyle takıma zarar gelmesin

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kısa süreli form düşüklüğü. Formunu yükseltir. Şampiyonluk yarışında önemli topçularımızdan biri olacağından şüphem yok. Sene sonu da özel durumuna göre bakılır.
Forumda Lemina'ya sövülüyordu, geçen haftadan sonra kral ilan edildi. City maçının 5.dakikasında 8 topçunun değişmesi gerektiği postlarını okuyacağımızı bildiğimizden birçok yazılanı dikkate almamak gerektiğini öğrendik.

Geri
Üst Alt