Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.319
- 58.488
- 3.383
Hicbir sey yapmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan oynarsa fena sıçarız üstad, berkan olabildiğince uzak kalsın boşver başka çare bulup midtsjo'yu değerlendirmek daha doğru olurCok yoruluyor gibi. Yanina Berkan'i verip oliveria yi ileri alsak daha faydali olabilir. Mertens yedek forvet olur. Bu sayede kanatta rashicayi kullanmaya devam edip torreiranin da performansını arttirabiliriz. Mertens gibi adami 8 numara oynatiyoruz yanlış yapıyoruz
yani bu kadar aşikarken beğenen de neyini beğeniyor açıklasa da anlasakHicbir sey yapmiyor
Ben doğru gorev verilirse hala kendine yer bulabilir diye düşünüyorum ama okan hoca kendisine dogru gorev verebilir mi ondan emin değilim. Torreiranin aciklarini kapatmaya calisan ve basit oynayan tempolu bir Berkan güzel olabilir diye düşünüyorumBerkan oynarsa fena sıçarız üstad, berkan olabildiğince uzak kalsın boşver başka çare bulup midtsjo'yu değerlendirmek daha doğru olur
yani bu kadar aşikarken beğenen de neyini beğeniyor açıklasa da anlasak
Ekli dosyayı görüntüle 181949
bir 6 numaradan beklenti bu mudur? torreira isminden beklenti cidden bu mu
sezon başından beri bir kaç maç bir kaç an dışında ismininin ve kariyerinin yanına yakşalacak performans izletmedi
birkaç maçtır ben de yazıyorum kaçak dövüşüyor ve fazla mücadele etmiyor net olarakyani bu kadar aşikarken beğenen de neyini beğeniyor açıklasa da anlasak
Ekli dosyayı görüntüle 181949
bir 6 numaradan beklenti bu mudur? torreira isminden beklenti cidden bu mu
sezon başından beri bir kaç maç bir kaç an dışında ismininin ve kariyerinin yanına yakşalacak performans izletmedi
tamamBence gönderilmeli çok vasat