#34 Lucas Torreira

İkinci yarı bayağı iyiydi, adamın kariyeri bu gibi maçları oynamakla geçtiği için çok net ne yapması gerekiyorsa çıkıp onu yaptı

Mesele beğenmek beğenmemek değil
Kaliteli topçu olduğu belli ama daha çok oyunda olmalı
İlk yarı topla çıkamıyoruz hep Abdülkadir’e düşüyor bu iş torreira gelip iki dripling iki ters kanata topla çözmüyor sorunu
Biz burda transfer edilince yeni fernandomuz geldi diye sevindik çünkü çok abartılı sevindi izleyenler
Şu ana kadar bilhassa topu oyuna sokma, takımı hücuma çıkarma anlamında çok sıradan
Burda torreirayı beğenmeyenlerin genel yakınması bu.
İyi oyuncu performansı güzel ama Beklenti/performans tam değil

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1667680695143.webp

Kötü oynamıyor ama ilk geldigindeki oyun agresifliginden eser kalmadı maalesef..

Cok yoruluyor gibi. Yanina Berkan'i verip oliveria yi ileri alsak daha faydali olabilir. Mertens yedek forvet olur. Bu sayede kanatta rashicayi kullanmaya devam edip torreiranin da performansını arttirabiliriz. Mertens gibi adami 8 numara oynatiyoruz yanlış yapıyoruz

Cok yoruluyor gibi. Yanina Berkan'i verip oliveria yi ileri alsak daha faydali olabilir. Mertens yedek forvet olur. Bu sayede kanatta rashicayi kullanmaya devam edip torreiranin da performansını arttirabiliriz. Mertens gibi adami 8 numara oynatiyoruz yanlış yapıyoruz
Berkan oynarsa fena sıçarız üstad, berkan olabildiğince uzak kalsın boşver başka çare bulup midtsjo'yu değerlendirmek daha doğru olur

Berkan oynarsa fena sıçarız üstad, berkan olabildiğince uzak kalsın boşver başka çare bulup midtsjo'yu değerlendirmek daha doğru olur
Ben doğru gorev verilirse hala kendine yer bulabilir diye düşünüyorum ama okan hoca kendisine dogru gorev verebilir mi ondan emin değilim. Torreiranin aciklarini kapatmaya calisan ve basit oynayan tempolu bir Berkan güzel olabilir diye düşünüyorum

yani bu kadar aşikarken beğenen de neyini beğeniyor açıklasa da anlasak
Ekli dosyayı görüntüle 181949

bir 6 numaradan beklenti bu mudur? torreira isminden beklenti cidden bu mu

sezon başından beri bir kaç maç bir kaç an dışında ismininin ve kariyerinin yanına yakşalacak performans izletmedi

son 2-3 maçtır aksıyor ama öncesinde iyiydi baya toparlar yine

yani bu kadar aşikarken beğenen de neyini beğeniyor açıklasa da anlasak
Ekli dosyayı görüntüle 181949

bir 6 numaradan beklenti bu mudur? torreira isminden beklenti cidden bu mu

sezon başından beri bir kaç maç bir kaç an dışında ismininin ve kariyerinin yanına yakşalacak performans izletmedi
birkaç maçtır ben de yazıyorum kaçak dövüşüyor ve fazla mücadele etmiyor net olarak

bu adamın olayı her tarafa koşmak top kapmak pas arası yapmak vs

İlk maçlar sahipsiz tüm topları alırken şimdi orta da gözükmüyor, hücumda zaten hiç yok.

2 mac öncesi iyidi, bence kafasinda dünya kupasi var. Bütün dünya kupasina giden oyuncular da var bu. Geldikten sonra gercek torreirayi görürüz.

Bir kere Torreira, Midtsjö ve Oliveira üclüsünü görmeyi istiyorum. Mertens asiri iyi oynasa ve suan 4 gol ve 3 assisti olsa kesmezdim de, ama bence bir iki mac yedege cekilebilecek kivama geldi adam.

Oliveirayi Besiktasa karsi kullanmak bence mantiksiz. Adam resmen riskten kacarak oynadi ve topa karsi zaten cok asiri iyi degil. Adama özelliklerini kullanma dersen resmen harcarsin. Belki bu üclü suan mantikli olabilir. Oliveira biraz daha önde, daha riskli ve ince islerle ugrasir ve 20-25 metreden sut cekme pozisyonlarinda olur. Midtsjö orta sahada dinamo gibi gezer ve herif zaten dikine oynamayi seviyor gibi duruyordu ve Torreira'da Midtsjönün topa karsi calismasi sayesinde belki daha faydali olur.

Geri
Üst Alt