#34 Lucas Torreira

Millet Torreira bir şey yapsa da sövsek diye pusuya yatmış bekliyormuş. Adamın ne futbolculuğu kalmış ne karakteri. Haftalardır orta sahayı tek başına savunuyor bu adam. Hatırlatırım. Saçma bir hata yaptı ve cezasını çekecek işte. Ne büyüttünüz olayı.
Hata yapmış olsa kimse böyle tepki vermez keza Okan hocanın da onunla diyaloğa girmesi bize çok şey anlatıyor planlı bir şekilde takımı yalnız bıraktı

Fb maçı öncesi kartı temizlemesi çok kötü değil aslında ama Mitçö de sakatlandı yaw. Bir de Sivas deplasmanı bela bir yer.

Hata yapmış olsa kimse böyle tepki vermez keza Okan hocanın da onunla diyaloğa girmesi bize çok şey anlatıyor planlı bir şekilde takımı yalnız bıraktı

Hatadan kastım o zaten. Çözüm ne peki? Satmak mı? Hadi oyuncunu bu kadar değersizleştirip sat satabiliyorsan doğru düzgün bir bonservise. Bilerek kart mı yedi? Oturur konuşursun gerekli cezayı verip yoluna devam edersin.

Bizim için olmazsa olmaz bir oyuncu ilk yarı iyiydi 2.yari xmasi düşünüp saçmaladı o olmayınca savunmamız berbat hale donusuyor

yorumlari hayretle okuyorum. Oyuncuyu Cakal yapanlar , noel icin takimi satti diyen var, Yok italyaya gidiyor Galatasarayda kalmak istemiyor diyenler var. Defol Italyaya diyenler var. Arkadaslar kendinize gelin. Torreira bu takimin en onemli parcasidir ve genel performansi TR liginin ustundedir. 1 mac kotu oynadi, hatali kart yedi diye oyuncuya bu sekilde saldirmak nekadar dogru.

O karti bilerek mi aldi bilmiyorum. Kimse bilemez. Bilmeden asmak kesmek de dogru degil.

Hatadan kastım o zaten. Çözüm ne peki? Satmak mı? Hadi oyuncunu bu kadar değersizleştirip sat satabiliyorsan doğru düzgün bir bonservise. Bilerek mi kart yedi? Oturur konuşursun gerekli cezayı verip yoluna devam edersin.
Kimse satalım demiyor ama şimdiye kadar hangi kulüpte oynadığının bilincinde olması gerekiyordu

yorumlari hayretle okuyorum. Oyuncuyu Cakal yapanlar , noel icin takimi satti diyen mi var, Yok italyaya gidiyor Galatasarayda kalmak istemiyor diyenler var. Defol Italyaya diyenler var. Arkadaslar kendinize gelin. Torreira bu takimin en onemli parcasidir ve genel performansi TR liginin ustundedir. 1 mac kotu oynadi, hatali kart yerdi diye oyuncuya bu sekilde saldirmak nekadar dogru.

O karti bilerek mi aldi bilmiyorum. Kimse bilemez. Bilmeden asmak kesmek de dogru degil.

Sonunda bilinçli bir yorum görüyorum.

Adam noeli kafaya taktıysa oynadığı mevki de çok olağan, arkadan takardı bi çelme alır kartı çekilirdi köşesine. Bu kadarını hesap edemeyecek zekaya sahip olduğunu düşünmüyorum. Bu sebeple kartı noel sebebiyle gördüğüne - birazda - inanmak istemiyorum. Muhtemelen kart temizleme ya da yorgunluk sebepli hakemle inatlaşma.

Ya maç olmuş 2.1, çok kolay giden bir maç riske girmiş. İster istemez süre geçirme moduna girdi bütün takım. Kaldı ki sonrasında Fb maçını kaçırabilirdi. Aşırı tepki var bence.

Adam noeli kafaya taktıysa oynadığı mevki de çok olağan, arkadan takardı bi çelme alır kartı çekilirdi köşesine. Bu kadarını hesap edemeyecek zekaya sahip olduğunu düşünmüyorum. Bu sebeple kartı noel sebebiyle gördüğüne - birazda - inanmak istemiyorum. Muhtemelen kart temizleme ya da yorgunluk sebepli hakemle inatlaşma.
Bence bilerek yemediyse yorgunlukla olsaydi sari yiyince bence farkli bir tepkisi olurdu hakeme, pek orali olmadan gitmesi bazi seyleri acikliyor

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yorumlari hayretle okuyorum. Oyuncuyu Cakal yapanlar , noel icin takimi satti diyen var, Yok italyaya gidiyor Galatasarayda kalmak istemiyor diyenler var. Defol Italyaya diyenler var. Arkadaslar kendinize gelin. Torreira bu takimin en onemli parcasidir ve genel performansi TR liginin ustundedir. 1 mac kotu oynadi, hatali kart yedi diye oyuncuya bu sekilde saldirmak nekadar dogru.

Def ol İtalya ile güle güle arasında çok fark var. Asla bu lige Melo, Reges'ten sonra böyle direkt katkısı fazla olan adamlar gelmedi. Ve tabii Sneijder'den sonra on numara da. Bu benim görüşüm. Ben daha sert, hırslı ve ofansa daha çok katkı veren oyuncu seviyorum. O kartı bilerek almadıysa hoca ne diye tepki koydu? Böyle sıfırla dense şu kadar dakika beklemeden Okan hoca kendi alırdı, pazar Perşembe şikayeti olan adam şu maçta sıfırla demezdi.

Sattı satmadı bilmem de ikinci yarı izlediğim kısımda top kaybı yapıp durdu iyi de oynamadı.

süre geçireyim diye orta sahadan çıkmak istedi tetikçi hakem ona bile izin vermedi direk kart verdi.kart görmek istese orta sahada adamı indirir kartı görürdü rahat.nole bitti noel tatili mi diyenler o tutmayınca yılbaşı tatili diyenler.sivas maçı 29unda zaten yılbaşında maç yok.sonraki maç 4 ocakta.

Sarı kartı bilerek gördüğünü düşünmüyorum.Sivas maçı öncesi bu basit hatayı yapmaması gerekiyordu.Ama şuda var çoğu hakemde o pozisyonlarda sarı kart vermez.Pek umursamaz.Ama bize gelince hiç acımıyor bu namussuz bazı hakemler.Gol yediğimiz pozisyonda temizdi ayrıca.Kıçından faul uydurdu şerefsiz.

Performansına gelirsek en büyük hayal kırırklılığı yaşadığım oyuncu.Yada ben bu oyuncuyu yanlış hatırlıyorum.

Bu adam daha hızlı bir oyuncu değilmiydi.Top hakimiyeti falan daha iyi değilmiydi.Ofansa katkı yapmasada olur.Orada bir sıkıntı yok.Fakat bazen topla boşluk bulduğunda öne doğru gitmesi lazım.Bunuda hiç yapmıyor..

Geri
Üst Alt