#34 Lucas Torreira

Def ol İtalya ile güle güle arasında çok fark var. Asla bu lige Melo, Reges'ten sonra böyle direkt katkısı fazla olan adamlar gelmedi. Ve tabii Sneijder'den sonra on numara da. Bu benim görüşüm. Ben daha sert, hırslı ve ofansa daha çok katkı veren oyuncu seviyorum. O kartı bilerek almadıysa hoca ne diye tepki koydu? Böyle sıfırla dense şu kadar dakika beklemeden Okan hoca kendi alırdı, pazar Perşembe şikayeti olan adam şu maçta sıfırla demezdi.
Okan hocanin tepkisi Torreira maci satti anlamina gelmez. Bunu bi allah bilir bi oyuncu.

Melo, Sneijder ve Galatasaraydan Sevilla icin ayrilan Regesle kiyaslayabilirsin ama sunu da unutma : Bu saydiklarin gecmiste kaldi. Simdi elde Torreira gibi kaliteli bir oyuncumuz var. Degerini bilmek lazim.

Okan hocanin tepkisi Torreira maci satti anlamina gelmez. Bunu bi allah bilir bi oyuncu.

Melo, Sneijder ve Galatasaraydan Sevilla icin ayrilan Regesle kiyaslayabilirsin ama sunu da unutma : Bu saydiklarin gecmiste kaldi. Simdi elde Torreira gibi kaliteli bir oyuncumuz var. Degerini bilmek lazim.

Bakın bu maçtan önce bir sürü dedikodu çıktı transferi ile alakalı. Önümüz yeni yıl. Ve çok önemli maç var bunun ardından. Hoca bir haftadır dillendiriyor ki ben bu kadro ile Perşembe pazar zorlanırım diye, sen gidip olmayacak yerde, en önemli adamken böyle bir kart görüyorsun. Maçı satmak kısmı ağır olur ama bu disiplin sorunudur nezdimde. Bazı şeyler doğru yer doğru zamanda olmalı. Muslera gibi misal. Bu maça ceza alması olması gerekendi. Sivas maçı çok önemli liderliği korumak açısından. Basit bir şey gibi bakamıyorum ondan. Çok pas hatası da yaptı bunun yanı sıra. Elimizdeki en değerli oyuncu böyle kritik maçlarda bu hatayı yapamaz dolayısıyla. Saygılar.

Bence bilerek yaptı ancak tatil için değil 2-3 pozisyon yaptığı hatalar üstüne ıslıklandığı için yaptığını düşünüyorum. Kötü niyetli değidlir diye umuyorum

Amatör oyuncu o kartı almaz yahu. Neyin kafasını yaşıyor acaba. Bu sana transfer haberleriyle beraber büyük eksi yapar.

Yaw sanki sarı kart problem sadece. Bu adam ne oynuyor anlayan beri gelsin
Toreira ilk çıktığı zamanlar daha bi komple oyuncuydu harbi kanka, yaşı da gayet tam kıvamında aslında, ileri gideceğine geri gitmiş malesef o hallerinden ama ne olursa olsun takım için önemli bi oyuncu bence. Baya açık kapatıyor motive olduğu zaman

Cikmadan bi pozisyon var kanatta basit pasi atamadi, onun üzerine okan buruk mactan aldi. Biraz ona tepki birazda zaman kazanma. Baktigin zaman fener macindan önce ceza almasi kötü sayilmaz, ins. misyö yetisir.

uyari + sivasa goturulmeli , torreirayi cezalandirirsak kendimizi cezalandiririz

En akilci yorum bende cok kizdim mac sirasinda ama dengeyi kurmak lazim. Gecen sene Terim'in Marcao-Kerem olayinda yaptigi gibi. Perde arkasinda uyari yapilir, ceza falanda gerekirse baska sekilde uygulanir. Ancak yine de kendisiyle bir konusma yapilmali. Izin istiyorsa, hocasi orada.

Maça konsantre olmakta pek zorlanmayan bir oyuncu normalde. Bu maçta zaman zaman sorun yaşadığını gözlemledim. Kaliteli liglerden teklif almış olabileceği ihtimali gelmişti aklıma. Gördüğü karttan bağımsız söylüyorum bunu; hatta daha oyundayken yazacaktım da fırsat olmadı...

Kart sinirinda oldugunu unutup Maci sogutmaya calisti takim için. Adam gibi yorum Yazin yazacaksaniz

Hakem onune gecip kale arkasindan cikman gerekiyor diyor o da inatla en uzun yolu secerek karti goruyor. Oyunu sogutmak icin yapmadigi asikar. Ona verilecek en guzel ceza sivasa goturmektir. Bir daha yapmaz zaten. Olasi ceza verilmezse o zaman herkes istedigi gibi at kosturur kulupte hoca da bunun onunu alamaz.

Elbette torreiranin ne amaçla yaptığını kesin olarak bilemeyiz ama Güney Amerikalı topcularin bu işlerde faturası kabarık,

Geri
Üst Alt