- 26 Kasım 2012
- 185.572
- 258.165
- 5.998
Ne ayaksın ulan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocanin tepkisi Torreira maci satti anlamina gelmez. Bunu bi allah bilir bi oyuncu.Def ol İtalya ile güle güle arasında çok fark var. Asla bu lige Melo, Reges'ten sonra böyle direkt katkısı fazla olan adamlar gelmedi. Ve tabii Sneijder'den sonra on numara da. Bu benim görüşüm. Ben daha sert, hırslı ve ofansa daha çok katkı veren oyuncu seviyorum. O kartı bilerek almadıysa hoca ne diye tepki koydu? Böyle sıfırla dense şu kadar dakika beklemeden Okan hoca kendi alırdı, pazar Perşembe şikayeti olan adam şu maçta sıfırla demezdi.
Okan hocanin tepkisi Torreira maci satti anlamina gelmez. Bunu bi allah bilir bi oyuncu.
Melo, Sneijder ve Galatasaraydan Sevilla icin ayrilan Regesle kiyaslayabilirsin ama sunu da unutma : Bu saydiklarin gecmiste kaldi. Simdi elde Torreira gibi kaliteli bir oyuncumuz var. Degerini bilmek lazim.
Bütün delikleri kapatıyor.Yaw sanki sarı kart problem sadece. Bu adam ne oynuyor anlayan beri gelsin
Sivası kazanalım da önce sonra fb maçını düşünsün. Yanlış yaptı, takıma ihanet ettiFb maçı öncesi kartı temizlemesi çok kötü değil aslında ama Mitçö de sakatlandı yaw. Bir de Sivas deplasmanı bela bir yer.
Bizim taraftar sever adam küstürmeyiBence bilerek yaptı ancak tatil için değil 2-3 pozisyon yaptığı hatalar üstüne ıslıklandığı için yaptığını düşünüyorum. Kötü niyetli değidlir diye umuyorum
Toreira ilk çıktığı zamanlar daha bi komple oyuncuydu harbi kanka, yaşı da gayet tam kıvamında aslında, ileri gideceğine geri gitmiş malesef o hallerinden ama ne olursa olsun takım için önemli bi oyuncu bence. Baya açık kapatıyor motive olduğu zamanYaw sanki sarı kart problem sadece. Bu adam ne oynuyor anlayan beri gelsin
uyari + sivasa goturulmeli , torreirayi cezalandirirsak kendimizi cezalandiririz
Bunu yazacaktim tamUlan salın adamı artık
Kızdık geçti bitti rdaş. Herkes ceza vermeye çalışıyor. Böyle bir adamı gaza gelip kaybetmenin manası yok. Teknik heyet ne karar verirse saygı duyarız olur biterBunu yazacaktim tam
Ne abartilar yine be