#34 Lucas Torreira

rakiplerde olsa kıskançlıktan kudururdum öyle bi topçu

İlk 15 dk izleyemedim maç başlığında bir futbol profesörü ismini hatırlamıyorum bu adam geldi ortasaha yine poka sardı yazıyordu sonra maçı açtım kör olsa bunu söylemez herhalde birisi.arayıp bulmak istiyorum da o kişiyi o kadar vaktım yok.

yağ gibi aktı sahada

oliveira kötü oynarken ve mata fiziken yokken şu performans çok iyi.tek basına oynadı resmen

sanki herifin içinde mıknatıs var topları çekiyor gibi geldi

Başakşehir maçıyla birlikte kesinlikle sezonun en iyi topunu oynadı..Boey- Toreira böyle oynasın Nelson ve Abdülkerim büyük bir saçmalık yapmadığı sürece çok zor gol yeriz..

1673651326229.webp

Sene sanki 2011-2012
Fotodakiler ise Selçuk İnan ve Felipe Melo.. Süper Ligin açık ara en iyi orta saha ikilisi.. Arsenal, Atletico Madrid, Porto ve Roma formalarıyla UCL, EPL, La Liga ve Serie A'da izlediğimiz adamları bizim için birlikte oynarken izlemek gurur verici. Lucas Torreira - Sergio Oliveira
FB_IMG_1673647334058.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lucas Torreira 2 hafta sonra yeniden bu ligin de Galatasaray tarihininde en kaliteli ön liberosuyum mesajını vermiştir. Arsenal, Atletico Madrid CVli bir adamı 26 yaşında getirmenin gururu mu desem. Sahada basmadık yer bırakmayan, Kesicilik ve Pas oyununda çok iyi bir Ön Libero olan bir oyuncuya sahip olmanın verdiği heyecan mı bilemedim. Devam Aslanım
InCollage_20230114_005306941.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hepimizin geldiğinde bildiği, övdüğü, göreceğini umduğu Torreira buydu.

Geri
Üst Alt