Salim Harmancı
Parçalı Üye
- 15 Ağustos 2010
- 3.573
- 1.171
- 2.063
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence güzel bir kısaltma. Hatta düz GS kısaltmasından daha güzel buluyorum.klübümüzden Gala diye bahsetmemeğe özen gösterelim ahbert.
Zaten kulüp GALA'yı da tescillendirmişti hatta tişört yada sweatshirt çıkartmıştı diye hatırlıyorum.Bence güzel bir kısaltma. Hatta düz GS kısaltmasından daha güzel buluyorum.
Özellikle bizim burada sıkça kullanılır bu kısaltılma.
Barça, City, Real, United, Fener, Gala, Bayern, Gladbach vs epey kullanışlı olduğunu düşünüyorum reis.
Bundan çok daha fazlasını yapabilecek bir oyuncu. Ben hala İtalya - İngiltere dönemi fizik gücüne ulaşamadığını düşünüyorum. Zaman zaman Berkan ile oynatılıp rakip sahaya bırakılacak bir Lucas rakibe kafayı yedirtir. Öyle bir orta sahaya sahibiz ki emeği geçen herkesin ellerine, emeklerine sağlık. Bu adama ilk Arsenal döneminde Beyaz Kante diyorlardı, öyle bir adamı 26 yaşında aldık. Taraftarla, duygularıyla oynayan birisi, taraftar desteğini yanında hissettikçe ilk İtalya dönemine bile dönebilir.Hepimizin geldiğinde bildiği, övdüğü, göreceğini umduğu Torreira buydu.

Ekli dosyayı görüntüle 187950
"Unutmayın radyatör sıcakken asla kapağı açılmaz.. "
Lucas Torreira
Ekli dosyayı görüntüle 187951
Lucas Torreira
Lucas Torreira
Yapışkanlar termodinamiğine göre bu kadar sıcak olmaması lazım![]()