#34 Lucas Torreira

klübümüzden Gala diye bahsetmemeğe özen gösterelim ahbert.
Bence güzel bir kısaltma. Hatta düz GS kısaltmasından daha güzel buluyorum.

Özellikle bizim burada sıkça kullanılır bu kısaltılma.

Barça, City, Real, United, Fener, Gala, Bayern, Gladbach vs epey kullanışlı olduğunu düşünüyorum reis.

Bence güzel bir kısaltma. Hatta düz GS kısaltmasından daha güzel buluyorum.

Özellikle bizim burada sıkça kullanılır bu kısaltılma.

Barça, City, Real, United, Fener, Gala, Bayern, Gladbach vs epey kullanışlı olduğunu düşünüyorum reis.
Zaten kulüp GALA'yı da tescillendirmişti hatta tişört yada sweatshirt çıkartmıştı diye hatırlıyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hepimizin geldiğinde bildiği, övdüğü, göreceğini umduğu Torreira buydu.
Bundan çok daha fazlasını yapabilecek bir oyuncu. Ben hala İtalya - İngiltere dönemi fizik gücüne ulaşamadığını düşünüyorum. Zaman zaman Berkan ile oynatılıp rakip sahaya bırakılacak bir Lucas rakibe kafayı yedirtir. Öyle bir orta sahaya sahibiz ki emeği geçen herkesin ellerine, emeklerine sağlık. Bu adama ilk Arsenal döneminde Beyaz Kante diyorlardı, öyle bir adamı 26 yaşında aldık. Taraftarla, duygularıyla oynayan birisi, taraftar desteğini yanında hissettikçe ilk İtalya dönemine bile dönebilir.

Lucas Torreira net olarak Maçın adamı.. Melo ve Fernandodan sonra benzer hatta daha yüksek kariyerde ve aynı kalitede bir Ön Liberomuz oldu seneler sonra. Hem de daha 26 yaşında getirdik prime döneminde.. Abi senin bizde ne işin var ya?
InCollage_20230114_125026212.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün neydi ya, öyle bir 6 numara performansı uzun zamandır izlememiştim. Dominant etti maçı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müthiş oynuyor helal olsun. Böyle devam eder umarım.

Skor 0-2'yken girse muhtemelen bu kadar baskı yemezdik girdikten sonra toparladık.

Geri
Üst Alt