aynen sevgili aras .
kamp yememis hali bu

.
+, takimi , maclar oynandikca sahiplendikce , oyuna yonelik kurgular da ritmik akicilik baglaminda *diger oyuncularla sahada koordinasyonu bol idman tekrarli yaptikca > tam kapasiteli lucas'in ligin uzerinde bir deger oldugu daha aleni yansiyacaktir tarafli tarafsiz izleyenler adina.
nacizane, kendisini, italya donemlerin de tipoloji bazli benzettigim bir iki oyuncu var idi . cok begenirdim digerlerini de. * epl donemi arsenal baslangicinda kendisi keza nazarim da *yeni_viera olarak goruyordum ve oyle bir kalite/vizyon *fundamental katacagini bekliyordum - hoca bazli istedigini bulamadi tekrardan akdenize dondu. simdi ise bizim sahip oldugumuz komple bir merkez elmas .
melo, sneijder sonrasi , kanimca bu yasta lige getirmemiz muthis bir olay kanimca.
bugun, mertens girdikten sonra oyunu lezizlikte bir tik uste cikti pasta uzeri krema tandansli.
fundamental olgu , oyuncu begenim baglaminda cok onemli nazarimda.
bu olgu dolayli oyuncunun sahaya kalite ,vizyon, karakter koymasi konusu,
saha icinde fark ediyor _ozellikle toplu topsuz oyunda ~ torreira & mertens & sergio hot line hatti ozelinde bolca mini varyasyonlar gormemiz olasi kanimca .
aynen devam aslan parcasi.