#34 Lucas Torreira

Muazzam topcu. Topu tek oynuyor sürekli, sayesinde çok hızlı çıkıyoruz hücuma.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl mutluyum şu an anlatamam. Üstelik bu Lucas henüz iyi seviyede bir Lucas değil. 😄

aynen sevgili aras .
kamp yememis hali bu :) .
+, takimi , maclar oynandikca sahiplendikce , oyuna yonelik kurgular da ritmik akicilik baglaminda *diger oyuncularla sahada koordinasyonu bol idman tekrarli yaptikca > tam kapasiteli lucas'in ligin uzerinde bir deger oldugu daha aleni yansiyacaktir tarafli tarafsiz izleyenler adina.

nacizane, kendisini, italya donemlerin de tipoloji bazli benzettigim bir iki oyuncu var idi . cok begenirdim digerlerini de. * epl donemi arsenal baslangicinda kendisi keza nazarim da *yeni_viera olarak goruyordum ve oyle bir kalite/vizyon *fundamental katacagini bekliyordum - hoca bazli istedigini bulamadi tekrardan akdenize dondu. simdi ise bizim sahip oldugumuz komple bir merkez elmas .

melo, sneijder sonrasi , kanimca bu yasta lige getirmemiz muthis bir olay kanimca.
bugun, mertens girdikten sonra oyunu lezizlikte bir tik uste cikti pasta uzeri krema tandansli.
fundamental olgu , oyuncu begenim baglaminda cok onemli nazarimda.
bu olgu dolayli oyuncunun sahaya kalite ,vizyon, karakter koymasi konusu,
saha icinde fark ediyor _ozellikle toplu topsuz oyunda ~ torreira & mertens & sergio hot line hatti ozelinde bolca mini varyasyonlar gormemiz olasi kanimca .

aynen devam aslan parcasi.

Adam orta sahaya tek basina can getirdi cok sevdim tarzini zaten biliyorduk kendisini ama hakkaten daha dün bir bugun iki ama masallahi var daha da alissin daha iyi oynar o isigi gosterdi bize

bugun bir pozisyonda geri koşamadı. kondisyonunu toparlayınca nasıl birşey izletecek bize acaba. harika bir topçu

Valla çok beğendim küçük enişteyi. Oldukça basit ama faydalı. Yunus ve Kerem'e hafta içi yarım saat basit oynama dersi vermeli.

aynen sevgili aras .
kamp yememis hali bu :) .
+, takimi , maclar oynandikca sahiplendikce , oyuna yonelik kurgular da ritmik akicilik baglaminda *diger oyuncularla sahada koordinasyonu bol idman tekrarli yaptikca > tam kapasiteli lucas'in ligin uzerinde bir deger oldugu daha aleni yansiyacaktir tarafli tarafsiz izleyenler adina.

nacizane, kendisini, italya donemlerin de tipoloji bazli benzettigim bir iki oyuncu var idi . cok begenirdim digerlerini de. * epl donemi arsenal baslangicinda kendisi keza nazarim da *yeni_viera olarak goruyordum ve oyle bir kalite/vizyon *fundamental katacagini bekliyordum - hoca bazli istedigini bulamadi tekrardan akdenize dondu. simdi ise bizim sahip oldugumuz komple bir merkez elmas .

melo, sneijder sonrasi , kanimca bu yasta lige getirmemiz muthis bir olay kanimca.
bugun, mertens girdikten sonra oyunu lezizlikte bir tik uste cikti pasta uzeri krema tandansli.
fundamental olgu , oyuncu begenim baglaminda cok onemli nazarimda.
bu olgu dolayli oyuncunun sahaya kalite ,vizyon, karakter koymasi konusu,
saha icinde fark ediyor _ozellikle toplu topsuz oyunda ~ torreira & mertens & sergio hot line hatti ozelinde bolca mini varyasyonlar gormemiz olasi kanimca .

aynen devam aslan parcasi.
Sabırsızlıkla bekliyorum takımın, futbolcuların tam olarak oyuna, birbirine adapte olmasını. Lucas'ın asıl farkını önde bastığımız, rakibi kendi sahasına hapsettiğimiz topsuz oyununda göreceğiz en çok bence. Atak devamlılığını sağlamamızın en kilit adamı olacak. Bugün ikinci yarı Mertens'in girişiyle birlikte Sergio - Lucas - Mertens hücum bağlantıları ilk 20 dakika deli etti rakibi. Hala inanamıyorum bu çocuğu buraya getirebildiğimize. Gençliğinden beri takip ediyorum, elimde büyüdü resmen 😄

1660942513573.png

🧿 Maşallah

Geri
Üst Alt