Ibrahim Atesoglu
Parçalı Üye
- 11 Aralık 2008
- 2.797
- 246
- 1.503
Biraz daha üstüne koysa pitbull gibi olur bu adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol yemiyoruz çünkü böyle bir adam gol yemeyince belli olmuyor kıymeti tabiBöyle herifler orta sahada olunca 10 kişi de maç alabiliyorsun. Melo varken de Mersin'i yenmiştik böyle.
Bir takımın orta sahası kötüyse 11'e 10 nasıl üstün oynasın ki ahbap? Toreyra Oliverya sınıfı geçmiştirCidden beğendiniz mi?
Cidden beğendiniz mi?
Bir takımın orta sahası kötüyse 11'e 10 nasıl üstün oynasın ki ahbap? Toreyra Oliverya sınıfı geçmiştir
Takimin orta sahasi cag atladi begenmeyenler var inanilmaz.
Lucas kesinlikle tek yönlü bir futbolcu değil. Şu an hazır değil zaten. Okan hoca böyle bir rol veriyor olabilir, fizik olarak yeterince hazır olmayabilir. Bazen maçta çıkarken hemen frenleyip geri dönüyor. Lucas en iyi yaptığı şeyler zaten gerektiği anlarda topla birlikte delici çıkışları, uzun dikine pasları ve şok presi. İtalya'ya dönemlerinden beri, özellikle de Sampdoria döneminden beri yakından takip ediyorum bu çocuğu, güvenin bana dediğiniz birçok şeyi rahat bir şekilde yapabilen bir futbolcu.Takıma sertlik katmış olabilir vs bunlara lafım yok. Ama pozisyonu 6 no olsa bile hücumda katkısı sıfır, açıkça konuşmak gerekirse tek yönlü adam sevmiyorum.
Bein connectte maçların 90 dkları oluyor, açın tekrar izleyin. Takım zaten 10 kişi, maç 1-1 ve hücumda daha üretken olmamız için özellikle orta sahaların daha fazla risk alması lazım. Nelson ve Emin Bayram’dan aldığı 8-10 tane top var ve gerçekten çok net şekilde arkası boştu alıp gitmesi, dribling yapması lazımdı, adam eksiltmesi lazımdı. Öne oynama veya dribling yapma şansı varken Stoperden alıp stopere, beke, kaleciye veren adama ayar oluyorum.
Melo’da bu yoktu mesela, ufacık bir delik görsün alır 30 metre sürerdi. Oliviera’da zaman zaman(çok kısa da olsa) prime Selçuk esintileri görülüyor ama Torreira’da Melo/10luk bir pırıltı göremedim.
Yeni takım, uyum sorunu, fizik kondisyon eksikliğinden, hazır olmayışından kaynaklı bu dediklerimi yapacak gücü bulamayışından da olabilir ama adamın baz modeli zaten buysa 5 maç sonra moruldanmalar başlar.
Sadece sertlik ve tackling; Türkiye’de şampiyonluk hedefi olan takımda, zaten totalde 45 dakika oynanan oyunu kazanmak için oynayan takımda yeterli olmaz. Ayrıca bu bahsettiğim ek özellikler ortaya çıkmazsa Torreira’nın neden diğer liglerde, Arsenal’de falan tutunamadığını gösterir.
Arsenal'da tutundu, herif ulkeyi begenmedi gitmek istedi. Oyle tutunmadi felan yok yani, havayi felan begenmedi.Takıma sertlik katmış olabilir vs bunlara lafım yok. Ama pozisyonu 6 no olsa bile hücumda katkısı sıfır, açıkça konuşmak gerekirse tek yönlü adam sevmiyorum.
Bein connectte maçların 90 dkları oluyor, açın tekrar izleyin. Takım zaten 10 kişi, maç 1-1 ve hücumda daha üretken olmamız için özellikle orta sahaların daha fazla risk alması lazım. Nelson ve Emin Bayram’dan aldığı 8-10 tane top var ve gerçekten çok net şekilde arkası boştu alıp gitmesi, dribling yapması lazımdı, adam eksiltmesi lazımdı. Öne oynama veya dribling yapma şansı varken Stoperden alıp stopere, beke, kaleciye veren adama ayar oluyorum.
Melo’da bu yoktu mesela, ufacık bir delik görsün alır 30 metre sürerdi. Oliviera’da zaman zaman(çok kısa da olsa) prime Selçuk esintileri görülüyor ama Torreira’da Melo/10luk bir pırıltı göremedim.
Yeni takım, uyum sorunu, fizik kondisyon eksikliğinden, hazır olmayışından kaynaklı bu dediklerimi yapacak gücü bulamayışından da olabilir ama adamın baz modeli zaten buysa 5 maç sonra moruldanmalar başlar.
Sadece sertlik ve tackling; Türkiye’de şampiyonluk hedefi olan takımda, zaten totalde 45 dakika oynanan oyunu kazanmak için oynayan takımda yeterli olmaz. Ayrıca bu bahsettiğim ek özellikler ortaya çıkmazsa Torreira’nın neden diğer liglerde, Arsenal’de falan tutunamadığını gösterir.