#34 Lucas Torreira

Basit oynayan bir adam hiç eveleyip gevelemeden topu ayağından çıkartıyor. Ben beğendim açıkçası.

Basima birsey gelmescekse....

10 üzerinden 6 oynuyor

Liderlik yok cok pasif kaliyo
Hücüm aksiyon 0

Su an Medel gibi birsey, hatta Medel daha Iyidi. Insallah düzelir ama böyle Star bir oyuncudan beklentim cok daha fazla.
Torreira bu degil.
Suanda da iyi, daha iyi olacak

Torreira'yi pek de bilmiyorsunuz demek. Emre Ozcan da yazmisti cok guzel anlatmisti. Bu adam hucumda sifir falan degil aksine ilk ciktiginda Jorginho'nun bir tik daha az pas yapan ama cok daha fazla top kapan ve calisan versiyonuydu. Fiorentina'da da harikaydi hucum katkisi olarak.

Yalniz bu adamdan hucum katkisi almak icin uclu orta sahada kullanacagiz. Ya da double pivot devam edeceksek 2011-12 gibi kanatlardan orta sahada etkin performans alacagiz Torreira hucum kosulari atarken arkasini kanatlarin kapamasini bekleyecegiz.

Arsenal'de de bu yuzden tam anlamiyla olmadi. 4-2-3-1 oynuyorlardi ve Aubameyang-Pepe-Lacazette-Ozil orta sahaya hicbir katki sunmuyorlardi. Ortada gobegi savunmak Xhaka - Torreira ikilisine kaliyordu, Xhaka da hicbir zaman gercek bir DM olmadigi icin Torreira fitik olmustu o yapida ve hucum huneri gosteremez hale gelmisti.

Ben hucum katkisi almasak da raziyim. Porto 4-4-2'si istiyorum Oliveira'nin mukemmel partneri Uribe ikamesini bulduk iste. Kanatlarin hucum kalitesi cok yuksek olsa STSL'de hayli hayli o yuku ceker Torreira.

Bizimkiler istiyor ki altı numara her hareketi göze soka soka yapsın. Bu adam işini kusursuz yaptığı için 10-11 Antep seni ortasahada süpüremedi.

Aynı maçı Taylan’la oynayınca başımıza neler geldiğini gördük

Kadroda şu adam olmasa yapılan tüm transfere ve harcamalara gereksiz derdim. Ama öyle bir herif ki bu harcamaları şimdi değilde ne zaman yapacaksın. Takımın bana göre merkezi kapı gibi sağlam.

İyi ki varsın torreira

Bir hatası dışında bir 6 numara ne yapmalı tek tek gösteriyor , özlemişiz 6 numarada kaliteyi. Tüm dönen topları indiriyor , gol sayesinde geldi

Kaliteli adam. 2-3 kez defansı hücumda akıl dolu pasıyla düşürdü. 1 tanesi gol oldu.

sürekli garantiyi değil biraz ofansif düşününce kalitesi ortaya çıkıyor, iyi şu an için.

Geri
Üst Alt