#34 Lucas Torreira

Defanstan top çıkarırken çok yalnız kalıyor ve kayboluyor. Okan'ın bir çözüm bulması lazım

B takımda olan fakat sık sık a takımla antrenmanlara çıkan bir arkadaşım var. Ondan aldığım mesaj aynen şu şekilde;

Doruk abi takımda herşey yolunda wanda sonrası icardi çok güzel form tuttu. Rachiske hala ismini yazamıyorum abi ama acayip iyi çocuk BJK gol atabilir.

Torreira çok değişti abi jöle kutusu getiriyor birde sık sık aynadan kendine bakıp saçlarını düzeltir oldu haberin olsun.

Kaçak savaştı dün, artık DK’ya saklamakmıdır, formsuzlukmudur bilmem ama acilen toparlanmalı

Güven veren oyuncu ama biraz daha yüksek performans bekliyorum hala. Geçen seneki orta saha zaafiyetinden sonra temel şeyleri bile başarıyla yapabilmesi fark yaratıyor ama biraz daha etkili paslar ve biraz daha yüksek pres bekliyorum Torreira'dan. Açıkçası mevcut kadro yapımızda ikamesi bir oyuncumuz yok. Midtsjö daha çok ofansif yönü güçlü bir oyuncu Torreira kadar defansta etkili olması zor keza Berkan'da ön libero olarak oynayınca epey sırıtıyor.

Çok güzel oynuyor kötü oynuyor diyen net futbol cahilidir torreira kesilince görürsünüz o zaman Galatasaray'in orta saha hâlini. Topsuz oyuna hiç bakmiyorsunuz topun olduğu her yerde var adam. Ha bir pirlo gibu uzun top, yada hücumda akıl dolu paslar bekliyorsaniz siz torreira hiç izlememişsinz o yüzden susun saçma sapan elestirilerde bulunmayın.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbol istatistik degildir, m
Çok güzel oynuyor kötü oynuyor diyen net futbol cahilidir torreira kesilince görürsünüz o zaman Galatasaray'in orta saha hâlini. Topsuz oyuna hiç bakmiyorsunuz topun olduğu her yerde var adam. Ha bir pirlo gibu uzun top, yada hücumda akıl dolu paslar bekliyorsaniz siz torreira hiç izlememişsinz o yüzden susun saçma sapan elestirilerde bulunmayın.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forum futboldan anlamiyanlarla dolu oldugu icin Torreira kotu diyorlar.

Adamlar daha okudugunu anlayamiyor ki ne anlatacagiz bunlara :asd: ne icin elestirdigimizi bile anlamamislar

Kimse pirlo paslari ya da de bruyne gibi ince isler beklemiyor ilerde

Topun olduğu her yerde var ama ikili mucadeleye bile girmiyor niyeyse :asd:

rakamlar ortada adam ne pas arasi yapmis ne top kapmis az mucadele ediyor iste ilk haftalara gore bu net oglu net

Millete futbolu bilmiyor falan sacma sapan seyler yazacaginiza gozunuzle mac izleyin biraz

Sanki geldiği günden bu yana 3-4 kilo almış gibi geliyor bana. Boynu neredeyse kayboldu
IMG_20221106_143934.webp

Adamlar daha okudugunu anlayamiyor ki ne anlatacagiz bunlara :asd: ne icin elestirdigimizi bile anlamamislar

Kimse pirlo paslari ya da de bruyne gibi ince isler beklemiyor ilerde

Topun olduğu her yerde var ama ikili mucadeleye bile girmiyor niyeyse :asd:

rakamlar ortada adam ne pas arasi yapmis ne top kapmis az mucadele ediyor iste ilk haftalara gore bu net oglu net

Millete futbolu bilmiyor falan sacma sapan seyler yazacaginiza gozunuzle mac izleyin biraz
Tamam dediğin gibi olsun e peki dün özellikle ıkinci yarı neden üstündük bjk orta sahası neden iki pas yapamadı eğer dün kötü olsaydı mücadeleden kaçsaydı ikinci yarı bu kadar etkili olamazdık. Hayaletler mi mücadele etti bizim orta sahada hayır yani adamlar üç tane net orta saha ile oynadı birde sen oliviera ve torreira ikilisiyle oynadın. Ayrıca torreira bana top ayağındayken de güven veriyor gecen senelerde muslera yada stoperler 6 numaramiza verince gerilime girerdik

Muslera bunu CZN ye Nusrete götüre götüre şişirdi iyice.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ee musleranın kendisi ilk geldiği gün gibi. Adamın gram fazlası yok. Bu dana gibi oldu.

Bu arada dünki maçtaki istatistikleri 0 top kapma, 0 ikili mücadele. Galatasarayın 6 numarasısın ve derbide neredeyse 90dk oynuyorsun ama senden en fazla beklenen istaistiklerde sıfırsın

Defanstan top çıkarırken çok yalnız kalıyor ve kayboluyor. Okan'ın bir çözüm bulması lazım
Defanstan top çıkarmak için yardıma geldiğini hiç görmedim ben. Gelse bile aldığı gibi nelsona veriyor. Dünki maçı bi daha izlemenizi tavsiye ederim. Musleranın pasla başlattığı her oyunda bu ortalıkta yoktu. Her defasında apo ve nelson birbirlerine birkaç pas atıp tekrar musleraya döndüler, o da direk uzun vurdu.

Çok kaçak oynuyor.

Bu adamı eleştirenler bir şeyi kaçırıyor, yanında sergio önünde SS gibi oynayan bi mertensle oynuyor. Sergio da sürekli ileri çıktığı için adam koskoca bir alanı tek başına savunmak zorunda kalıyor. Bunu en son becerebilen kişi olarak kanteyi gördüm beyler, biraz lütfen topun olduğu yerden daha çok oyuncuların pozisyon almalarına ve hareketlenmelerine bakın. Mertensin 10 no olduğu düzende Ya sergio oynamayacak yerine miçö olacak ya da mertens 10 no kullanılmayacak bu kadar basit abi, çünkü alanını çok boş bıraktığı için toreyra ve sergioya ekstra ekstra yükler biniyor

Bu adamı eleştirenler bir şeyi kaçırıyor, yanında sergio önünde SS gibi oynayan bi mertensle oynuyor. Sergio da sürekli ileri çıktığı için adam koskoca bir alanı tek başına savunmak zorunda kalıyor. Bunu en son becerebilen kişi olarak kanteyi gördüm beyler, biraz lütfen topun olduğu yerden daha çok oyuncuların pozisyon almalarına ve hareketlenmelerine bakın. Mertensin 10 no olduğu düzende Ya sergio oynamayacak yerine miçö olacak ya da mertens 10 no kullanılmayacak bu kadar basit abi, çünkü alanını çok boş bıraktığı için toreyra ve sergioya ekstra ekstra yükler biniyor
Kanatlar Kerem-Yunus olsa bu dediğin doğruydu ancak kanatlarda Rashica ve Barış oynayacaksa o kadar da gerek yok bence. 2'si de 2 yönlü oynuyor.

Valverde ile birlikte Uruguay orta sahasini olusturacak olmasi cok sevindirici. Uruguay yari final yapar DK da

Geri
Üst Alt