#34 Lucas Torreira

Okan hoca iyi kullanmasını bilmiyo. Orta sahada tek bırakıyo adamı.Arao üzerinden örnek verelim çok mu iyi bundan hayır ama Fb Maçlar'ına 1 bakın Arao'ya yardıma gelen 3-4 kişi var ve açıklarını kapatıyo bu yönden de iyi gözüküyo.Torreira'ya yardıma gelen 1 kişi bile yok o yönden bazı orta sahası dirençli Maçlar'da Berkan Kutlu'nun yanında oynaması gerek.Sergio Oliveira ise o Maçlar'da daha çok 10 Numara'ya yakın 1 yerde oynar oynamalı diyelim :D

Daha önde oynatmak için orta sahaya değişikler yapması lazım (oli yahut mertens kesik) yoksa böyle oynamaya devam eder. Şu an kötü oynamıyor bence.

Birgun cezalı duruma vs düşüp maç kaçıracak o zaman ne işe yaradığını anlarsınız. Oliviera'yi övüyorsak bu adamın sayesinde oliviera ceza sahasına sürekli koşu atıyor çünkü niye? Arkada torreira var o açığını kapatır bunu biliyor ama bizim futbol cahillerimiz bunu görmüyor torreira olmasın çöl geçiş yeriz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DK için imaj yapmış.

Daha cok Dö icin yapmis gibi.

Hic bir ise karismiyor dediginiz adam lig'de rakip sahada en cok top kapan ikinci adam.

Yine de benim Lucas Torreira'dan beklentim çok fazla bu konularda reis.Yardıma gelen 1 kişi bile yok takımda.Yalan 2-3 kişi geliyomuş geliyo ama yardım etmiyolar.O da tek başına koşturuyo sahada.Buna 1 çözüm bulmazsak her Maç taraftara karşı kötü gözükmeye devam edecek yoksa iyi adam bayağı da kaliteli yav :D

Yine de benim Lucas Torreira'dan beklentim çok fazla bu konularda reis.Yardıma gelen 1 kişi bile yok takımda.Yalan 2-3 kişi geliyomuş geliyo ama yardım etmiyolar.O da tek başına koşturuyo sahada.Buna 1 çözüm bulmazsak her Maç taraftara karşı kötü gözükmeye devam edecek yoksa iyi adam bayağı da kaliteli yav :D
Herif tek basina sefer, kerem, yunus, mertens ve olivierayi ayakta tuttu simdi adama yukleniliyor :d

Maşallah nazar değmesin tek kişilik dev ordu. Öyle yerlerde öyle toplar kesiyor ki bunları yapmasa çok puan kaybederdik.

O biraz da orta saha kurgusundan kaynakli maalesef, adami hamal gibi kullaniyoruz. Özellikle kanatlarda Kerem ve Yunus olunca üstüne daha da cok yük biniyordu. Baris ve Rashica ile defansif acidan daha verimli iki kanatla oynadigimiz icin biraz nefes aliyor adam artik.

Yoksa Torreira zaman zaman hücuma da katilan bir adam. Gecen sezon Fiorentina'da 5-6 golü vardi.

Bir de aklima gelmisken Besiktas macinda biraz boyunun azizligine ugradi maalesef yedigimiz golde, Cenk'in vurusundan önce kafasiyla topu uzaklastirmaya calisiyordu ama hem boy dezavantajindan hem de top gelmeden önce Cenk ile carpisip dengesini kaybettigi icin orada yetisemedi topa maalesef. Yoksa Cenk vurmadan o topu da uzaklastiracakti.

Geri
Üst Alt