#34 Lucas Torreira

Sari dan onceki 10 dakika 2kere top kaybi yapip isliklaninca delirdi bu. Surekli klup arayisinda oldugunun basinda lansedilmesi taraftarin aidiyet duygusumu zedeliyor. Dogru ise bu pigmenin yerine melo fiziginde uzun top kabiliyetli adam bakilmali.

Kotu oynamiyor ama transfer oldugunda forumdaki yorumlari okudugum icin benim kendisinsen beklentim daha yuksekti.

Sivas maçında sarı görmesinden iyidir. Fener maçında daha çok ihtiyaç var takımın. Böyle adamlar büyük maçlarda devleşiyor. O yüzden Sivas maç kafilesine davet edilir ve sonrasında fener maçında saplar. Bu adamın abartılı foul alışlarına fener maçında ihtiyacımız olacak

Maytap konusunda oyuncularla protokol imzalatılmalı. 2.bir Omar vakası yaşamak istemiyorum.

Sivas maçında sarı görmesinden iyidir. Fener maçında daha çok ihtiyaç var takımın. Böyle adamlar büyük maçlarda devleşiyor. O yüzden Sivas maç kafilesine davet edilir ve sonrasında fener maçında saplar. Bu adamın abartılı foul alışlarına fener maçında ihtiyacımız olacak
Sivas maçından sonra değil fb maçı. Ankaragücü ile içeride oynuyoruz. Orada görmesi daha iyi olabilirdi...

Ah Okan hoca, vah Okan hoca. Tutup kulağından götüremedin ya Sivas’a.

Götüremezsin zaten, bunu bildikleri için bu kadar rahatlar

Taraftarın tepkisi bence yerinde, burası sadece para gömmek, keyfine göre takılma yeri değil. Çin ve Arap ülkelerinden farklıyız.

Mesaj alınmıştır bundan sonra böyle ucuz kart alan çıkarsa taraftarı karşısına alır

Zaten 4 tane sınırda herif var. Kart görmesi bir yandan da iyi oldu. Hepsinin aynı anda gördüğü senaryoda sıkıntı yaşardık

Geri
Üst Alt