#34 Lucas Torreira

Icardi'ye verdiği aşırtma pas neydi öyle.

Icardi orada niye direkt vurmadı anlamadım, öyle bir topa direkt vurup gol atabilecek nadir forvet oyuncularından birisi sonuçta.

Genel anlamda müthişti ve doğal olarak böyle aşırı yoğun bir performans sonrası pilinin bitmesin doğal. Adam sahanın her yerindeydi 60 dakika.

Kesinlikle bizdeki kariyer maçını oynadı. Ha 2. golde son bi gayret edip kaymayı çabuk yapıp rakibin açısını kapatabilirdi ama Kerem dahil herkes çok yorulmuştu. Şu vurduğu direği yalayıp geçen toplar bir maç elbette kaleye girecek ama hangi takıma girecek onu çok merak ediyorum.

Avrupanın en iyi orta sahası.
Sarri bosuna kudurmuyordu

Torreira arada dinlendirecek biri lazım herif bayilacak
Ligde sıradan maçlarda Demirbay filan idare eder de Avrupa ve derbi maçlarında olmazsa olmazımız. Allah nazardan saklasın...

Ara transferde Sergio ve böyle devam ederse Ndombele' den kurtulmayı umuyorum. O durumda öncelikle bir adet sağlam 8-8,5 alınmasını isterim; Breivik tam aklımdaki adam; Diomande ismi de geçmişti geçenlerde, bir fikrim yok.

İmkan olursa kadro derinliği açısından bir de 6-8 oynayacak adam iyi olur; Lecce' nin 3 milyona aldığı Mohamed Kaba' yı kaçırmayacaktık, yine o profilde biri bakılabilir...

Geriye sadece solbek kalıyor...

Icardi'ye verdiği aşırtma pas neydi öyle.

Icardi orada niye direkt vurmadı anlamadım, öyle bir topa direkt vurup gol atabilecek nadir forvet oyuncularından birisi sonuçta.

Genel anlamda müthişti ve doğal olarak böyle aşırı yoğun bir performans sonrası pilinin bitmesin doğal. Adam sahanın her yerindeydi 60 dakika.
Sakatligindan dolayi bence, igneyle de olsa biraz temkinliydi ve 100% istedigini yapamiyordu.

hala sadece 27 yaşında. bu pozisyonuyla birlikte biraz gol de yapmaya başlarsa 1 büyük transfer daha yapabilecek seviyede oyuncu

Bu adamın minimum 2-3 golü olmalıydı geçen sezondan beri. Asist rakamı da yok denebilecek kadar düşük. Ya 1 ya da 2'dir maksimum. Dün Icardi'ye aşırttığı top tam bir Ronaldinho asisti gibiydi, Icardi atabilseydi golden çok o asist öne çıkardı.

Oynadığı diğer takımlarda da öyle çok golü yoktu tabi ama yine de 4-5 attığı var benzer maç sayılarında. Performansıyla gol atmayı, gol sevinci yaşamayı ve taraftarın o gol sevincini tatmayı hak eden adamların başında geliyor kesinlikle.

Gole yaklaştığı epey pozisyon oldu ama bir türlü gole kavuşamadı. Hiç beklenmedik bir maçta önemli bir gol atıp maçı kazandıran adam olur inşallah diyorum ve kendisini şimdiye kadarki performansından ötürü tebrik ediyor ve devamının gelmesini umuyorum.

Iyi ki bizimlesin kral.

Torreira aslanım benim yakışır.
F9UD8iUWIAAzOTe

Sarhoş oliveira dan daha düşük maaş alıyor. Hayvan gibi oynamasına ve o bölgede tek başına olmasına rağmen. İnşallah bunu sorun etmez ileride. Ayrıca burak elmas sana her gün küfürler ediyordum her gün anıyorum seni birader gedsonu almadığın için.

Tarihin en iyisi. Sahanın oyuncusu Lucas Torreira herhalde Arsenal ve Atletico Madrid yönetimlerini ağlatmıştır Simeone dizlerini dövüyodur nasıl bıraktım diye. Galatasaray tarihinin en iyi 6 numarası. Müthiş oynadı. Kimmich Musiala falan hepsini elek etti. Sahanın en iyisiydi Apoyla beraber. Atom Karıncam
-ppnlvy.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt