#34 Lucas Torreira

Dünyanın en iyi ön liberosu Lucas Torreira kendisinden daha iyi bir ön liberoya bakıyor ama öyle bir oyuncu yok
20231119_144529.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En çok Lucas Torreira izlemeyi özledim. Halen inanamıyorum böylesine üst düzey kariyerde ve kalitede oyuncuyu nasıl getirebildik diye. Kimmich ve Casemironun olduğu grubun en baskın Ön Liberosu şu anda böyle bir kaliteden bahsediyoruz
-t8m2ck.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adamı sevmeyelim de napalım be
20231129_231004_edit_312454561123774.webp

Tek sıkıntısı final pası yok. Bugün ilk yarıda bi pozisyonda boşta sağ kanata atsa atak imkanı varken geri döndü mesela. 2.yarı ziyechin bıraktığı topta kontraya çıkarken net pası kime vereceğini bilemedi

Gol ve asist katkısı yapmadığı için sosyal medyada pek övülmüyo ama takımın en iyi ve en önemli oyuncularından.Bu önümüzdeki transfer dönemlerinde talibi çok fazla olacaktır.Takıma bağlamak için gerekirse bu oyuncuya kaptanlık verilmeli.Manchester United maçı öncesi Okan hocayla beraber basın toplantısına çıkmasını istemiştim bu sefer de Kopenhag maçı öncesi basın toplantısına çıkmalı diyorum.Milli Takım'a alınmaması hocası tarafından verilen 1 mesaj olduğunu düşünüyom.Ya Avrupa'nın önde gelen Ligleri'nden 1 takıma git yoksa seni geniş kadroya bile almam mesajı verdiğini düşünüyom.Bu ortamda da oyuncu gitmek isteyecektir ki bunu bağlamak kulüp ve taraftarın işi.Tribünde kendisine özel hazırlanan ''Atom Karınca'' panakrtı bile görüp duygulanan sürekli stadın o taraflarında fotoğraf çekilen birisi.Oyuncuya özel marş beste şarkı falan filan da yapılmalı diye düşünüyom..

Gol ve asist katkısı yapmadığı için sosyal medyada pek övülmüyo ama takımın en iyi ve en önemli oyuncularından.Bu önümüzdeki transfer dönemlerinde talibi çok fazla olacaktır.Takıma bağlamak için gerekirse bu oyuncuya kaptanlık verilmeli.Manchester United maçı öncesi Okan hocayla beraber basın toplantısına çıkmasını istemiştim bu sefer de Kopenhag maçı öncesi basın toplantısına çıkmalı diyorum.Milli Takım'a alınmaması hocası tarafından verilen 1 mesaj olduğunu düşünüyom.Ya Avrupa'nın önde gelen Ligleri'nden 1 takıma git yoksa seni geniş kadroya bile almam mesajı verdiğini düşünüyom.Bu ortamda da oyuncu gitmek isteyecektir ki bunu bağlamak kulüp ve taraftarın işi.Tribünde kendisine özel hazırlanan ''Atom Karınca'' panakrtı bile görüp duygulanan sürekli stadın o taraflarında fotoğraf çekilen birisi.Oyuncuya özel marş beste şarkı falan filan da yapılmalı diye düşünüyom..
Dur daha basgoz edicez, cocugu olacak, sunnet dugunu yapicaz.

torreiradan 2 tane daha olsa ve 3lü oynasak bayerni deplasmanda yenip dün de manuyu keza rahat yenerdik

adam müthiş yani torreira için ne desem az

melo 2015te gitti o günden beri iyi bir orta saha aranıyor. Evet fernando-ndiaye ikilisi yarım dönem iyiydi ama onlarda büyük maçlarda ezildi ve devre arası ndiaye gitti, fernando da sürekli sakatlandı

torreira 7 senelik hasreti bitirdi. İyi oynamak önemli ama ondan önemli iyi oyununu istikrarlı sürdürebilmektir. Torreira bunu başarıyor

İlk golde hatası var maalesef. İkinci golde de konsantrasyon kaybediyor ama engelleyebileceğini sanmıyorum.

Geri
Üst Alt