Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevistigi donemki performansı ile seks yapmadigi donemki arasinda hic bir fark yok. Ben sahsen seks yapinca baldan zehirlenen ayı gibi yigiliyorum oturdugum yere ilginc bir herif
2 senedir tek başına oynuyor taş olsa çatlar. Yanına cit kırıldım 5 tane orta saha alındı bir halta yaramıyorlar. Her maç aynı konsantre bekleyemezsiniz soluksuz oynuyor adam her maç. Alternatifi berkan bu adamin. Yönetimin de büyük suçu var torreira siz alternatifi yok takımın transfer yapılması gerekiyor.
Tek eksiği şut.Yerinde olsam sabah akşam şut çalışırım.Şut tehdidi olsa önündeki defans helva gibi dağılacak şutu kapatmak için mertens icardi boşa çıkacak.
Şut tehdidi olmadığı için duvar gibi savunma karşılıyor bu da yana pas verip geriye çekiliyor
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.