#34 Lucas Torreira

Bu kadar abartılan toz kondurulmayan topçumuz olmadı hiç.
Dün mesela çok kötüydü herkes beğenmiş ama.
Tek yaptığı doğru iptal edilen golümüzdeki presiydi.
Melodan iyi diyenler olmuş her yerimle güldüm.
Melonun kalitesi ve klasının çeyreği etmez.
Hiç bir elit takım almaz.
Top istemez boşa çıkmaz uzun top atamaz topla gidemez sürpriz çıkışlarla hücuma güç katmaz ama tarihimizin en iyi oyuncusuymuş :))
Fernando izledi bu gözler.
Galatasarayın ön liberosu kaleciden topu alır ayağına yapıştırır radar gibi tarar sahayı boş uygun arkadaşı varsa 40 metreye nokta atışı pas atar yoksa topla alan kat eder kaçan bek yada iç oyuncusuyla paylaşır oyun kurar.
Galatasarayın ön liberosu boş pozisyonda ise zımba gibi şut çeker.
Torreira bunların hangisi yapabiliyor yetenekleri bunları yapmaya müsait değil çünkü.
Saklambaç oynuyor sahada oyun kurarken.
Abdülkerim nelson Muslera ve bekler bu kadar topu oyuna sokmakta zorlanıyorsa bir sebebte torreira.
rakibi iyi karşılaması basması koşması presi size yetiyorsa devam edin bana yetmiyor
Belirli aralıklarla gelip Torreira'ya düzenli olarak giydirmen, hep Fernando-Melo örnekleri yazman ve bunun akabinde bir kaç sayfa tartışma konusu yaratman takdir edilesi heis.

Nasıl yapıyorsun bunu, not defterine yazdığın metnin bazı cümlelerin yerini değiştirip kopyalıyor musun buraya yoksa her defasında baştan mı yazıyorsun?

1724009458119.webp

Belirli aralıklarla gelip Torreira'ya düzenli olarak giydirmen, hep Fernando-Melo örnekleri yazman ve bunun akabinde bir kaç sayfa tartışma konusu yaratman takdir edilesi heis.

Nasıl yapıyorsun bunu, not defterine yazdığın metnin bazı cümlelerin yerini değiştirip kopyalıyor musun buraya yoksa her defasında baştan mı yazıyorsun?
Şöyle oluyor
İşlerim çok yoğundu çocuklar küçük çok az vakit bulabiliyorum buraya takılmak için.
Cuma maçı izledim dün de burda biraz yorum okuyum dedim baktım sayılmayan golümüzdeki yaptığı pres hariç vasat bir performans ortaya koyan torreira için abartının ötesinde övgüler var.
Tarihimizin en iyi topçusu diyeni okudum ya.
Ya tarihimizi bilmiyor yaşı küçüktür diye diye alıntı yapmayıp genel yorum yaptım.
Torreira ile ilgili zerre olumsuz düşüncem yok çok seviyorum ama pozitif ayrımcılığı sevmem Muslera konusunda da bunu sık sık yaptım vasat oynadığı maçlarda aşırı abartılı yorumlarda tepkimi verdim.
Yaş kemale eriyor kimseden düşüncem için çekinmem.
Torreira çok seviliyor aman onu eleştirmeyim şak şaklara tempo tutayım demem yani.
İsimden bağımsız icardi de dahil abartılı övgü pozitif ayrımcılık gördüğümde döşerim düşüncemi.
Galatasaray forması giyen her oyuncu çok değerlidir.berkan için çok iyi oynadığı maçlarda bile hakaret edenlere de dik durdum.şikeci fb nin dik duruşu gibi değildi :)
Tarihimizin en iyi oyuncusu torreiradan gol ve asist katkısı çok daha iyi dedim mesela berkan için direkt kanıtlı savunma yani .)
Meramım anlaşılmıştır umarım ön yargısız performans değerlendirmesi yapan biriyim aksini görünce icardi torreira muslera Hagi sneijder fark etmez düşüncemi yazarım.

Yanına savaşçı ayağı temiz bir ön libero alınıp rahatlatilmali. Daha rahat hücum press yapar daha fazla hücuma katılır 8 numara falan aramamiza gerek kalmaz bu adam verratti gibi oynar bizde. Önlerinde de sara ve ziyech değişmeli oynarlar.

Üzülerek söylüyorum ki os nın her maç poşete dönmesinin,yanına alınan 5 tane oyuncunun tutmamasının,osyı bir türlü kapatamamamızın baş sorumlusu kendisi

Pres müq
Diğer parametreler rezalet

Kilit pas yok
Fizik yok
Kafa topu yok
Diyagonal top yok
Rakibe baskın gelebilme yok
Nerdeyse bütün önemli maçlarda etkisiz
Skor yok

Yok yok yok

Maç içinde dikkat ettim sarayı da bu bozuyo,hele boş prese gidip osyı bile bile boşaltması yok mu çıldırtır insanı

Doğru bildiğimiz yanlışlar=toreira

bjk ve young boys maçlarında seni döve döve top oynadılar

Saçma sapan pas hataları ikili mücadele desen yok

İyiki bir pres yapıyorsun yoksa elle tutulacak tarafın yok

Derhal üçlüye dönüp kendisini tek pivot yapmalıyız

Bu herife sarmayın akıllı olun böyle orta saha 10 yılda bir geliyor bize

Üzülerek söylüyorum ki os nın her maç poşete dönmesinin,yanına alınan 5 tane oyuncunun tutmamasının,osyı bir türlü kapatamamamızın baş sorumlusu kendisi

Pres müq
Diğer parametreler rezalet

Kilit pas yok
Fizik yok
Kafa topu yok
Diyagonal top yok
Rakibe baskın gelebilme yok
Nerdeyse bütün önemli maçlarda etkisiz
Skor yok

Yok yok yok

Maç içinde dikkat ettim sarayı da bu bozuyo,hele boş prese gidip osyı bile bile boşaltması yok mu çıldırtır insanı

Doğru bildiğimiz yanlışlar=toreira
Evet sonunda biri daha gördü

Atletik orta sahalara karşı çuvallıyor maalesef

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takımın gerçek kaptanı. Vatandaşı gibi sadece kazanılan maçlarda kameralara ve sosyal medyaya oynamıyor. 3 senedir Her kaybedilen maçta kendini ortaya atan tek adam belki de torreira.

Tek 6 numara olarak biraz yetersiz geliyor.
Kalitesi hakkinda konusmuyorum. Kadromuzdaki en kaliteli oyuncularimizdan biridir Lucas.
Ama tek basina bütün orta sahayi yönetmesi imkansiz.
Lig seviyesi ayri bir konu, ondan dolayi zaten ligde bu eksikligimiz pek belli olmuyor.
Yinede rövans macinda Okan hoca yanina Kaani ya da Berkani koyar diye umuyorum.
Sara gercekten mükemmel bir performans verdi ama ikili orta sahada biraz fazla ofansif düsünüyor.
Mertensi kesip üclü orta sahaya gecmek suan bence en makul olan opsiyon.

maalesef başımızdaki futbol cahili yüzünden en verimli yeri olan 8 numarada oynamıyor. bayern deplasman macını hatırlayın, yaptığı şok presler ayağının düzgün olması sürpriz şutları ile ne kadar tehlikeli olduğunu. dünkü maçta da ara ara çıkışlarında tehlike yarattı

yapılması gereken zebellah gibi dinamik alan kaplayan 6 numara önüne kendisini koymak. ve zorlu maçlarda yaşadığı fizik eksiklikğinin de önüne geçmek. ancak işte başımızda at gözlüğü takmış bi adam olunca her oyuncunun vermesi gereken katkının çok azını alabiliyoruz

Geri
Üst Alt