#34 Lucas Torreira

Şaka Maka 3. golde iki merkez orta sahamız rakip ceza sahasında verkaç yapıyor. Okan hocamızın tebrik edilmesi gereken konulardan biri bu. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada skor katkisi yok diyenlere bir sey daha soylemek gerekir: simdiden bu sezonda 5 asisti oldu.

1000008080.webp

Şaka Maka 3. golde iki merkez orta sahamız rakip ceza sahasında verkaç yapıyor. Okan hocamızın tebrik edilmesi gereken konulardan biri bu. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu maçla birlikte son 3 maçta hoca epey toparlamış görüküyor ortak

Defalarca yazmısımdır su dönen topların dibine vurma diye sonunda yorumlarımı dikkate aldı ve gerekeni yaptı ufak arslan
Afferim arslanım

Skora dokunamayan adam 1g 1 a daha yaptı

Diyecektim ki

Golü livakovice yazmışlar

Takımda benim gözümde eleştiriye kapalı tek futbolcu. Öncelikle alternatifi yok adamın yedeği falan yok bunu bi geçelim önce. 3 senedir aralıksız top oynuyor herif sürekli sırtlan gibi rakibi daraltıyor aşırı efor sarfediyor adam. İnişleri çıkışları illaki olacaktır ancak sahada çabalamadığı yırtınmadigi maç görmedim aslanımın. İyi ki bizimlesin tori

fbliler hayvan gibi övüyor

forumda övülen ismaili ise yerin dibine sokuyorlar

yaw tamam ismail iyi ama iyi hücum yapan takımlara karşı sıçar batırır. adam top kaybı uzmanı. sağlam pres yapan kontrası iyi olan takımlara karşı oynasa ne demek istediğim anlaşılır. pas kalitesi çok zayıf ismailin

milli takımda da iyi görünüyor çünkü hep topun arkasındayız. ama kaç tane rakibe pas verdi herif allahtan gol olmuyor.

Geri
Üst Alt