#34 Lucas Torreira

Bu ara kötü olması totalde sizi haklı çıkarmaz yaw abartiyorsunuz gayet güzel katkı verdiği zamanlar oldu ..
Bilhassa şu kariyla limoni olduktan sonra berbat oynuyor .. Toreira mücadele etmiyorsa sahte presle göz boyuyorsa çekilmez bir oyuncu oluyor..Zaten ufak tefek olması çok büyük problem bir de mücadele etmezsen yerin olmaz bu takımda..

Dün faul sebebiyle hakemin durdurduğu pozisyon vardı Konyalı muslerayla karşı karşıya kalmıştı yorumcular devam dedi bu pozisyonda... Fiziksel olarak kötü olduğu için bu tarz çok top kaybetmeye başladı zaten bacak boyu da kısa acayip göze batıyor bu tarz pozisyonlarda

Bu ara kötü olması totalde sizi haklı çıkarmaz yaw abartiyorsunuz gayet güzel katkı verdiği zamanlar oldu ..
Bilhassa şu kariyla limoni olduktan sonra berbat oynuyor .. Toreira mücadele etmiyorsa sahte presle göz boyuyorsa çekilmez bir oyuncu oluyor..Zaten ufak tefek olması çok büyük problem bir de mücadele etmezsen yerin olmaz bu takımda..

Dün faul sebebiyle hakemin durdurduğu pozisyon vardı Konyalı muslerayla karşı karşıya kalmıştı yorumcular devam dedi bu pozisyonda... Fiziksel olarak kötü olduğu için bu tarz çok top kaybetmeye başladı zaten bacak boyu da kısa acayip göze batıyor bu tarz pozisyonlarda
yorumcular o pozisyonu niye yorumlamıs onu merak ettim

devamında gol mü oldu pozisyonun yok

adam ofsayttı hatta

Sanki kakası gelmiş gibi koşmuş.

Videoyu tekrar tekrar izlerseniz 12-13 cm bir kakayı taşımakta zorlandığını görebilirisiniz.
Maçın ortasında kakası geliyorsa kenara el yapsın başkasını alsınlar oyuna. Sahada kakası olan adamla mücadele mi edilir?

Ya gol yeseydik, ne olacaktı o zaman?

Adam gibi kadro kurmayı bilmedikleri için bize yaşattıkları eziyete bak.

Şampiyonluktaki kritik eşik torreira.
Geçen 2 sezonun ekmeğini yiyor yüzde 70 inde baya kötü bu sezon.
Eğer biz bu gerçeğe göz yumar alternatif ve iyi bir orta saha oyuncusu almazsak lig gider.
fb nin yumuşak karnı da fred.
O da geçen sezonun ekmeğini yiyor bu sezon oynadığı maçların yüzde 80 inde kötü.
Onun yerine transfer düşünülmüyor bu bizim için çok iyi.
Bizim mutlaka torreira Sara kalitesinde 3.orta saha almamız elzem

@Suat Kara Abi bu ne yav, vallahi artık bıktım usandım yani. Haftalardır ne izliyoruz biz arkadaş.
iyi yakalanmis sekans . basligina da eklenmis olmasi - verimli yorumlar olmasina done olacak kivam da .

pozisyonda, kaleci topu elden cikarirken ,
lucas dan o an yer olarak onde olan + agir olan kaan'in ,cs icine -ondan once gelmesi de- diger dikkat den kacmayan detay .
( ki, ben kaan'in da bu sekans genelindeki baslangic ve bitis geliskenlerini dogru ve dengeli bulmuyorum .
her ne kadar cs'ina pozisyonu engellemek, kademe yapmak icin ucu ucuna yetisse de ) .

genel anlamda , bu mactan bagimsiz sorun ;
lucas 'in gecen sezondan suregelen serbestimsi ,one gitmesi,bolca durmasi,bulunmasi, yerine gore savrukluk (pasif pres), salt bu maclik bir durum degil elbette . hoca direktifli oldugunda herkes hemfikiir dir sanirim . <->

gecen sevgili @Keramettin TANRIVERDİ transfer basliginda cok iyi tespitli bir yorum yazmisti bu duruma dair .

son olarak bolge ve genel takim baglaminda , denkleme dair ;

sara gelsin her sey minumuma iner - bariz yanilgi yapar . nacizane dusuncem genel takim defansi ve saha yayilimi problemimiz var. ben bu durumu gecen sezon 2.yarisindan bugune mac basliklari vb diger basliklarda kendimce deginiyorum.

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

iyi yakalanmis sekans . basligina da eklenmis olmasi - verimli yorumlar olmasina done olacak kivam da .

pozisyonda, kaleci topu elden cikarirken ,
lucas dan o an yer olarak onde olan + agir olan kaan'in ,cs icine -ondan once gelmesi de- diger dikkat den kacmayan detay .
( ki, ben kaan'in da bu sekans genelindeki baslangic ve bitis geliskenlerini dogru ve dengeli bulmuyorum .
her ne kadar cs'ina pozisyonu engellemek, kademe yapmak icin ucu ucuna yetisse de ) .

genel anlamda , bu mactan bagimsiz sorun ;
lucas 'in gecen sezondan suregelen serbestimsi ,one gitmesi,bolca durmasi,bulunmasi, yerine gore savrukluk (pasif pres), salt bu maclik bir durum degil elbette . hoca direktifli oldugunda herkes hemfikiir dir sanirim . <->

gecen sevgili @Keramettin TANRIVERDİ transfer basliginda cok iyi tespitli bir yorum yazmisti bu duruma dair .

son olarak bolge ve genel takim baglaminda , denkleme dair ;

sara gelsin her sey minumuma iner - bariz yanilgi yapar . nacizane dusuncem genel takim defansi ve saha yayilimi problemimiz var. ben bu durumu gecen sezon 2.yarisindan bugune mac basliklari vb diger basliklarda kendimce deginiyorum.

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

Hoca direktifi değil okan bi röportajında ileriye çıkmayı seviyo bazen yerini boşaltıp kendi kafasına göre gidiyo minvalinde şeyler dedi net biliyorum

Bunda suç

Hoca direktifi değil okan bi röportajında ileriye çıkmayı seviyo bazen yerini boşaltıp kendi kafasına göre gidiyo minvalinde şeyler dedi net biliyorum

Bunda suç
sevgili samet,

eger oyley ise - durum daha da vahim .

bu arada , tartismaya katilim bazli geri donusun icin tesekkur ediyorum. :hat:

basa donersek, gorece elbette, nacizane olarak , hoca nin dedigi gibi bu durumun oldugunu varsaysak/kabul etsek bile
hatta ,*dedigi gibi oyuncu bazli oluyorsa da, bu duruma anlam vermiyorum .

^ pro seviye de / takim oyunun da , - kanimca - bu anlasilir ,kabul edilir bir bahane ve neden vs olamaz .
kisa ve uzun vade de takimin ana arter bolgesin de dususlere bu durum yansirsa, onlem gerekir. bu da teknik ekibin isi.
( ki, nacizane dusuncem yansiyor da ) .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Ne kadar kolay futbolcu harcıyoruz. Son 2 yılda şampiyonluktaki en büyük paylardan birine sahip adamı anında çiziyoruz. Adam neredeyse tek bir maç bile kaçırmıyor. Ben Torreiraya, Barışa, Yunusa, Mertense kızmam arkadaş. Onlardan önce kadro derinliği sağlayamayan yönetime kızarım. Bu çocuklarında insan olduğunu unutmamak gerek. Ara transfer sezonu açılmış. Bizim transferler neredeyse Müge Anlıda konuşulacak hale gelmiş. Kim kiminle nerede ne yapmış ayyuka çıkıyor. Transfer böyle olmaz. Transfer politikası böyle olmaz. Bu kadar iş bilmezlik olmaz. Yoksa Toreira gider Mereira gelir biz onu da yarım sezonda tüketiriz.

Geri
Üst Alt