#34 Lucas Torreira

Rakip sahadayken fena değil de bizim sahada arazi olm bu ne ya cildircam bu nasıl takım bu nasıl taktik

Muslera ile uzatilmayacağı netlesince bu herifin performansı bilerek düştü kör değiliz.

Köyüne gitmek için kerem demirbay taklidi yapiyor.

Okan hocanin israrla muslera ile uzatacagız demesi de bu herifi motive etmek icin

bugün ilk yarı ne oynadığını anlamadım. rakip kanattan değil merkezden bindiriyor karşılayan sanchez. ikinci yarı ara ara döndü pozisyonuna ama top taşıdı desem o yok, ikili mücadele yok, uzun kritik pas desem o da yok. önde bu kadar oynayacaksa bari düzgün şut atsın, bağlantı sağlasın diyeceğim o da yok. sadece pırpır koşturup durdu.

Baba iyi kalplisin kötü konuşmak istemiyorum lütfen sene sonu ülkene dön. Kisasin hava topu alamiyorsun bacağını sokamiyorsun toplara. Fiziğin caydırıcı değil. İlk geldigindeki tempondan fersah fersah uzaksın var git yoluna.

Bireysel düşüşün nirvanasını yaşıyor.

Karı kiz muhabbeti artık takimca can sıkmaya başladı.

Burası bbg evi mi arkadaş. Yordu artık...

bu adamın klibini fln yapın oynadıgı dklarda

dümdüz yürüyor tüm mac

Bonservis getirmeden sözlesmen bitene kadar buradasin kocum..

Oliveira, ziyech zaha bunlar takima kotu örnek oldu. Gitmek isteyen maasini alip belese gidebiliyor

sezon sonu yerini doldurmak lazım

Bu adami melo ile kıyaslayan melodan daha iyi falan diyenler vardı.Birakin meloyu fernando reges bile 3 tane torreira eder.Ben geçen seneden beri begenmedigimi söylüyorum,çift yönlü daha fizikli bir oyuncu lazım o bölgeye.. orta sahanın bu kadar az skor ve asist katkısı kabul edilemez..

Baba iyi kalplisin kötü konuşmak istemiyorum lütfen sene sonu ülkene dön. Kisasin hava topu alamiyorsun bacağını sokamiyorsun toplara. Fiziğin caydırıcı değil. İlk geldigindeki tempondan fersah fersah uzaksın var git yoluna.
Bide full bireysel çalışıyo ona rağmen böyle düşün

Aşırı kötü. Önde baskıyı Başak maçı ilk golden beri hiç iyi yapamıyoruz. Arkada 40 metrelik arazi bomboş kalıyor forvet defans arası

Geri
Üst Alt