#34 Lucas Torreira

Artık iyi oynadığında konuşulmuyor. Son 3-4 maçta yükselen bir ivmesi var.

AZ maçında yokluğunu bariz gördük.

Bugün de gayet iyiydi. Ali Sow'un direğe vurduğu toptan önce topu basitçe kaybetmesi epey sinirlendirdi tabi

Lemina girince daha da iyi göründü. İnşallah performansi artarak devam eder. Cok önemli oyuncu

İyiydi bugün eskisi gibi Okan dopingi iyi gelmiş

yalan yanlış bilgi yazmayın rica ediyorum

son 3 4 mac iyi degil

bu mac cok iyiydi

lütfen kolpa istatistik vermeyelim

Lemina oyuna girdikten sonra sanırım son dönemdeki en iyi topunu oynadı. Burdan da anlıyoruz ki bu herif kesinlikle tek başına ortasahayi toparlayacak domine edecek biri değil.

Şimdi lemina alınmadi diyelim Torreira da yine vasatın altında oynuyor ne yapacaktı hoca bu sefer de bunun yerine adam isteyecekti. Elindeki oyuncu profilinden bir haber halefleri gibi gelismiyorsak değiştirelim kafasinda sürekli.

Gsnin en büyük problemi hocadir maalesef

Kaptırdığı top sonrası gümlüyoduk

Leminadan önce yine vasattı ama leminadan sonra biraz kımıldadı

Lemina geçirgen biri olmadığı için orayı kaplayabiliyor,kaan da şlde kaplıyodu ama tempo yetmitodu lemina da ikisi de var
zaten lemina girdikten sonra dikkat ettiyseniz frank,şalai,sara mara hepsi oyunun içine girebildi

Bu maç özlenen Tor'dan bir kuple sivupleler sundu. Dinlenmesi de iyi gelmiş olabilir.
FB maçında daha da üstüne koyduğu bir performans bekliyoruz.

Ayrıca direkten dönen Rizespor atağında orada kendisine bir faul var mıydı göremedim.

Yediği içtiği helal. Haka takımın dinamosu. Lemina ile beraber yükselecektir performansı.

Ekibimizin bel kemiği niteliğinde, adam gibi adam olduğu her halinden belli mühim 1 Cimbom sporcusu

2028'e kadar devam heis ile :ka21:

Bugün aslında o kadar kötüydü ki, Cuesta Mertens Barış derken sıra gelmedi buna

Çok beğendim. Lemina ile oynayınca oyunu Torreira kuruyor. Çoğunlukla da başarılı oldu.

Bence hiç iyi değildi. Hem top kapma konusunda hem pas konusunda ortalama altıydı. Ayrıca Lemina çok geride kendisi daha ileride oynuyor. Oysa kendisi savunmanın önünde pivot olarak oynasa ve Lemina da sol tarafta dribblingle top çıkaran, mücadele eden ve iki ceza sahası arası gidip gelerek oynasa Sara'ya da doğru rolü bulmuş oluruz

Geri
Üst Alt