#34 Lucas Torreira

6 milyon bonservisle alinmis ve iki şampiyonlukta büyük emegi olan Torreira icin gönderilsin deniyor.
18 milyon bonservisle alinmis ve haftalardır kotu oynayan Sara icin Okan hocanın sistemi suçlanıyor.
Ahh be reis…Kime ne anlatıyoruz..
Şu an formsuz olsada bu takımın en kaliteli orta sahasııdr torreria.Millet masal anlatıyor.
20 milyonluk hani teknik oyun zekası yüksek diye öve öve bitirilemeyen 8 numaramızla üretkenlik istatistikleri hemen hemen aynı.
Adam ilk sezonundaki kerem demirbaydan kötü.

Hepsini geçtim sabit fikirli olmayacaksın.Burada Galatasarayın menfeati önemli.torreriada formunu yükseltmeli.Yaş 29...Fizik olarak dezavantajları var.İlerleyen yaşlarda daha fazla düşebilir.Ağırlaşabilir.Olmuyorsa seneye teklif gelirse bu fırsatı kaçırmazsın.
Mesela barışda aynı şekilde.Çok iyi tarafları olduğu kadar düzelemeyecek Çok ciddi eksikleride var.Piyasa yapmışken gelen teklifleri hemen değerlendireceksin.

Ama işte burada en büyük iş yöneticilere ve teknik kadroya düşüyor.Bu yüzden yönetim kadrosu kesinlikle değişmeli.Doğru oyuncuları bulmaları gerekiyor. Hangi oyuncu ortalama ne kadar eder bunu bilecek yöneticiler olmalı.Saranın fiziksel ve teknik özelliklerine baktığımızda 20 milyonluk oyuncu olmayacağını bilecek adamlar olmalı.
Guesta,ahmet,jelerti saymaya gerek bile yok.Kepaze transferler.

lemina'nın alınmasıyla birlikte kendisinden inanılmaz bir hırs patlaması görüyorum.

resmen ikisi de bu takımın 6 numarası benim diye birbirlerini parçalayacaklar. bazen rakip oyuncu topla hücum ederken, torreira ve lemina önce ben basacagim diye kaç kere carpisti.

Birde 10 numara ve yetmedi sağ kanata atilmak zorunda kalan sara da eklenince tam bir kaos olusuyordu.

Torreira sen dur ben basacagim gercek 6 benim diyor leminaya. Ama lemina da 8 numaralarin degilde her takimda 6 numaranin bas taci edildigini bildiginden (selcuk-melo ornegi) 6 ya kaymaya calisiyor.

Okan hocayi elestirmeden evvel iki 6 ile oynamanin nasil zor bir durum oldugunu dusunun istedim.

X te bir yerde okudum ama paylaşıma kapalı olduğu için atamıyorum. Geçen sezon ve bu sezonki performans kıyaslaması yapılmış hücum defans kilit pas bütün kalemlerde yüzde 30 düşüş var.
1 defa yedek kalsa anlaşılacak torreira çıplak.
Takımın ne hücum ne defans yapamamasının yegane nedeni torreiranın rezil formu.
Bu rezil performansa rağmen bunu görmeyen bilime uzak hocamız kesemiyor bunu.

İyi bir cıfır bulmuş inşallah saha içindeki performansını da etkiler bu durum. Ayrica kasıklara dikkat et aslanım.

Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur: "Torreira, Galatasaray için önemli bir oyuncu. Boca Juniors'a yakın zamanda transfer olacağını sanmıyorum." (Carve Deportiva) Güzel 1 haber..
Resim

Iyiydi diyebiliriz ama ölçü müdür tartisilir.
Szymanski Fred ve Amrabat o kadar top kaptırdı Rangers hiçbirini bitiremedi özellikle Fred ve Szymanski

merkezde top alıp oyun kurmaya çalışırsan kaptırırsın

torreira gibi ileri at sağa at sola at diye stoperlere el kol yapıp etliye sütlüye karışmazsan kaptırmazsın tabi ki

12 kişi oynasak çok iyi oyuncu.torreira gibi topla oyun kurmayla işi olmayan gelen topları geriye oynayan adam kalmadı büyük takımlarda.
Bizim oyunu 2 yönlü oynayamama probleminin baş sorumlusu torrik malesef

Hayat acımasız ben değil.
O mevkide oynayacaksan pas alışverişinden sorumluluktan kaçamazsın.kötü amrabat kadar kendine güveni yok.

Geri
Üst Alt