#34 Lucas Torreira

Top ayağına geldiğinde içimi en ferahlatan oyuncumuz; en çabuk şekilde en doğru pası vermek nefes almak gibi bir şey kendisi için. Dillere pelesenk edilen Melo ve Selçuk' un prime dönemlerinden bile daha önde görüyorum, net. Ezbere 'kazma' muamelesi yapmaya kalkışanlar varken de diyordum bunu.

Torreira 5 gol son bilmem kaç haftada Dzeko-Nesyri 4 gol :asd:

Top ayağına geldiğinde içimi en ferahlatan oyuncumuz; en çabuk şekilde en doğru pası vermek nefes almak gibi bir şey kendisi için. Dillere pelesenk edilen Melo ve Selçuk' un prime dönemlerinden bile daha önde görüyorum, net. Ezbere 'kazma' muamelesi yapmaya kalkışanlar varken de diyordum bunu.
daha top ayağına gelmeden kime pas atacağını biliyor

çevre görüşü çok iyi. torreiradaki bu çevre görüşün ve tekniğin 10da 1i barışta falan olsa uçar gider

Baskının yoğun olduğu, alanların iyice daraldığı sıkışık oyunlarda kolay top kaybetmeyen, oyunu 360 derece görerek oynayabilen en iyi oyuncumuz. Farkı yaratan da bu özelliği. Defansif aksiyonlarında biraz gerileme var ama son 1 aydır yükselen bir grafiği var. Lemina'nın gelmesi kendisini rahatlattı ama biraz üst üste de bindiler. Uyum yakalamaları lazım.
Yakaladılar. ✍️

Yılın mesajı adayım;

gsc-yılın-postu.webp

Leminanın gelmesiyle birlikte rakip orta sahaya ezilme olasılığı kalmadığı için iyi oynuyo son haftalarda

Şu üç orta saha işinden kesinlikle vazgeçilmemesi lazım özellikle avrupa maçlarında

Cok baska oynadi lemina geldikten sonra..Ayagi kotu diyen herkesi utandirdi bildigin regista gibi ayak var herifte ..Cok kritik goller atmasi da cabasi..
Net olarak Osimhen - Davinson - Toreira takimin en iyileriydi sezon geneli

Geri
Üst Alt