Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.009
- 11.784
- 1.993
Hiç bir suçu yok. Çok değil 3 topçu ayak uydursa takımı bir adım ileri götüren adam. Boey mertens destek dolduğunda bayern ve united maçlarında nasıl top oynadığını gördük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunun oynadıgı topu cicaldau oynuyorduAy ne top oynadı öyle aman aman
Helal olsun
Ilkyari hele nerde göremedik hiç
0 defansif müdahale,defanstan top alip dagitma 0
Boş boş kosu atan bi bıdık
Herif yetersizin önde gideni 2 sezondurbunun oynadıgı topu cicaldau oynuyordu
Sanchezi cekelim oraya ne dersin serg?Ay ne top oynadı öyle aman aman
Helal olsun
Ilkyari hele nerde göremedik hiç
0 defansif müdahale,defanstan top alip dagitma 0
Boş boş kosu atan bi bıdık
Hiç bir suçu yok. Çok değil 3 topçu ayak uydursa takımı bir adım ileri götüren adam. Boey mertens destek dolduğunda bayern ve united maçlarında nasıl top oynadığını gördük.
Oturduk tüm taraftarlar olarak kulube hocaya futbol öğretmeye çalışıyoruz rezillik yatoreira kaç avrupa maçında iyi oynadı arkadaşlar? 1? 2?
bu millet boşu boşuna 6 numara da 6 numara diye boşa tutturmadı, bu arkadaşın geri dönüşleri de bir felaket.
Sürekli deli dana gibi baskı yapıyor geri dönüşlerde sahanın ortasına bırakıyor.
Ali baba, maalesef artık çok sinirleniyorum, önceki senelerde bu kadar sinir yoktu ama. Bu kadar para harcat sürekli transfer yaptır, sonuçlar hep aynı hatalardan....Oturduk tüm taraftarlar olarak kulube hocaya futbol öğretmeye çalışıyoruz rezillik ya
Ben dünden beri beter durumda 200m euro harcayıp rezil olduk. Bunların hepsi şarlatanAli baba, maalesef artık çok sinirleniyorum, önceki senelerde bu kadar sinir yoktu ama. Bu kadar para harcat sürekli transfer yaptır, sonuçlar hep aynı hatalardan....
sürekli destek hep destek palavrasından da gına geldi. Herkes işini doğru yapacak en azından mücadele edecek.Ben dünden beri beter durumda 200m euro harcayıp rezil olduk. Bunların hepsi şarlatan
Dün ben de diyordum Lemina Torreira nerde Can’ı kimse niye tutmuyordu diye. Torreira napıyor çözemedim?
Dün ben de diyordum Lemina Torreira nerde Can’ı kimse niye tutmuyordu diye. Torreira napıyor çözemedim?