#34 Lucas Torreira

Hiç bir suçu yok. Çok değil 3 topçu ayak uydursa takımı bir adım ileri götüren adam. Boey mertens destek dolduğunda bayern ve united maçlarında nasıl top oynadığını gördük.

ligte torreira fark yaratabilir ama avrupada öyle boş topları toplama şansın yok. oyun hızlı oynanıyor sende minimum top kaybedip hızlı oynamak zorundasın.

Ay ne top oynadı öyle aman aman

Helal olsun

Ilkyari hele nerde göremedik hiç

0 defansif müdahale,defanstan top alip dagitma 0

Boş boş kosu atan bi bıdık
Sanchezi cekelim oraya ne dersin serg?
Stoper singo apo önlerinde lemina sanchez. Orta sahayi gecemez rakip ama neyse yav sanchez oynamazmis orta saha ama torreira avrupada 0lari cektigimiz orta sahanin bas aktörü. Aynen devam. Bizim ligde torreira dökülürken sara topluyordu orta sahayi o sakatliktan sonra düsüs yasarken iyiki lemina geldi yoksa sampiyonluk bile gidiyordu. Ama bi kactane gol attiya sampiyonluga giderken hersey unutuldu. Ilk geldigi sezon gibi kesinlikle top kesemiyor calamiyor orta sahada. Daha cok pasöre dönüstü onu sarada yapiyor. Neyse ya ne desek bos.

2. Golü tekrar izleyin. 30 saniyede attığı adım mesafesine bakın.
Eğer sen bu taktikle oynuyorsan geri dönüşleri tor gibi adamla yapamazsın.
Press harici defansif katkısı yok.
Ayıp ya…. Gerçekten çok ayıp…

Hiç bir suçu yok. Çok değil 3 topçu ayak uydursa takımı bir adım ileri götüren adam. Boey mertens destek dolduğunda bayern ve united maçlarında nasıl top oynadığını gördük.

Dün ben de diyordum Lemina Torreira nerde Can’ı kimse niye tutmuyordu diye. Torreira napıyor çözemedim?

toreira kaç avrupa maçında iyi oynadı arkadaşlar? 1? 2?
bu millet boşu boşuna 6 numara da 6 numara diye boşa tutturmadı, bu arkadaşın geri dönüşleri de bir felaket.
Sürekli deli dana gibi baskı yapıyor geri dönüşlerde sahanın ortasına bırakıyor.

Yediğimiz 2. golde harika izledin tebrik ederim. Bu adam da okan hoca gibi gitmeli

toreira kaç avrupa maçında iyi oynadı arkadaşlar? 1? 2?
bu millet boşu boşuna 6 numara da 6 numara diye boşa tutturmadı, bu arkadaşın geri dönüşleri de bir felaket.
Sürekli deli dana gibi baskı yapıyor geri dönüşlerde sahanın ortasına bırakıyor.
Oturduk tüm taraftarlar olarak kulube hocaya futbol öğretmeye çalışıyoruz rezillik ya

2. golde resmen izlemiş
İmparator geriye desteğimiz düşünmeksizin diyerek 33 yaşındaki Suatı vieranın üstüne fln salıyordu
Kolparator olunca daha Clnin ilk maçının 35. dksında oyuncular geriye dönmemeyi seçebiliyolar sanırım
Mesela başımızda hoca olsa toreiraya ilk idmanda sahayı 50 kez boydan boya koşturur

Dostum izlemesi bir tepki.
Yeter daha bence çok dayandı.
Ne abi bi adam da ambele oldu ileri git pres yap geri dön press yap ne lan bu bitmeyen sonsuz ortada sıçan mı.
10 numaraya adam koyuyor ona press yaptırmaya çalışıyor ulan o press yapınca arkadakileri izletiyorsun. İlerideki press yamıyor torreira press yapsın.

Bak bıktı adam bıktı. 8.5 numarada oynamak istediği oyunda en ideal adam torreira. Adama tek görev mal gibi koşacaksın verip asist yapsın pres yapsın dersen oyuncu gün gelir takımın amelesi ben miyim der.

Ben bunun olacağını 1.5 sene önde söyledim. Bir yerde bu admlar al sen koş der dedim.
Boey de bunun için geri gelmek istemedi. Barış bu yüzden geri dönmüyor iyi izleyin.
Hazırcı paşamızın taktiğinde sahada koşan 3 gerizekalı var gerisi yürüsün ehehe futbolu oynadığı için her gittiğimiz adam 30 milyon bonservisle çıkıyor.
2 ay sorna sallai de başlayacak.

Takım içinde adaletsiz oyun düzenine tepki var. 2. gole kadar bir takım 15 kere rakibe atak fırsatı verir mi. Yunus mu forvet barış mı ilkay mı. Maçı açıp izleyin bir tanesi açılıp pas istemiyor 3 adam aynı yerde ban 35 cm arayla bekliyor.
Lemina kazansın, torreira kazansın paşazadelerimiz çalım atacak, önündeki adama doğru pas atamayacak diye hurra geri dönsün.

Günün birinde bu adam niye boş boş oraya buraya sığırpress yapıyor diye sorduğunuzda ve bu durum düzeldiğinde yine aynısını yapıyorlarsa bazı oyuncuları sonraki aşamada eleştirirsiniz. Şu dakika bu konu tartışmaya kapalı.

Dün ben de diyordum Lemina Torreira nerde Can’ı kimse niye tutmuyordu diye. Torreira napıyor çözemedim?

yunus top kaptırdı gol yiyelım dıye kosmuyor sanki

bu torreira barışada gönderme yapmıstı

fena bi cetelesme mevcut takımda

Geri
Üst Alt