#34 Lucas Torreira

Atletico macinda hayvan gibiydi, bence alakasi yok ama kendiside dedi odaklanamadi babasindan dolayi ki suc arayamam ondan dolayi
o mac vitrin maçı

bak kendin diyorsun

atleti macı gibi oynamıyor bu mac

bu adam devrimden ayrılıncada böyle düşmüştü gitmek icin

Sene sonuna kadar kalsın öyle gitsin diyordum ama teklifleri hala geçerliyse satın gitsin, hala süre var adam almak için. Bu kötü oynamak filan değil yani, direkt oynamak istememek.

Takimin genel problemi bu sanki.
Atleti macindaki sanchez nerde bugünkü nerde
sanchez 1 mac kötü başlarsa kötü devam edıyor o tamamen mental yani keyfi salmıyor

lemina keyfi salıyor bazen istemezse oynamıyor bu mac ciddiyetin farkında o yüzden kasıyor macı

Suan bizi tatmin edecek bir teklif gelecegini sanmiyorum, sezon sonu ama kesin gider artik

Bu da barış alpere döndü. Bir menajer açıklama yaptı o gündür bugündür yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne tehtidi yahu..
sinirinizi gidin hakeden adamlardan çıkarın.
Paçalardan akıyor iş bilmezlik.Sen daha adamı tanıyamamışsın ahkam kesiyorsun burada.
Gördük maçta 2 saatte top çıkaramadı yetersizler.Adamlar her pozisyonda ellerini kollarını sallaya sallay geçtiler sahamıza..

Bu yorumları sabitleyin. Savunmaya devam edin bakalım!!

Gitmek istiyorsa zorla tutmaya gerek yok ama öyle ucuza gitmek yok.

Bu yorumları sabitleyin. Savunmaya devam edin bakalım!!

Yahu yuh size be arkadaş.Ulan 2,3 maç kötü oynadı insan biraz utanır..
Karagümrük maçında en büyük problem torreria öyle mi.Sizin adaletinizi seveyim.Hatta o kafar rezil maçlar çıkardık hep torreria yüzünden..Olmaz olsun sizin gibi taraftar.

yazmayın sunun baslıgına gidecek cabalamayında

Yahu yuh size be arkadaş.Ulan 2,3 maç kötü oynadı insan biraz utanır..
Karagümrük maçında en büyük problem torreria öyle mi.Sizin adaletinizi seveyim.Hatta o kafar rezil maçlar çıkardık hep torreria yüzünden..Olmaz olsun sizin gibi taraftar.
fenerede kupayı bu verdi

ee yani icardide yaptı o zaman 11 oynasın

keremi niye gönderdik
Torreriayı İcardi ile bir tutmak ben kime ne anlatıyorum ki..
Senin mantığına göre sene başından beri gösterilen istikrarlı performansa göre şu kadronun alayı ilk 11 olmamalı.i11’e ilk yazacağın isimlerin başında gene torreria gelir.

Torreriayı İcardi ile bir tutmak ben kime ne anlatıyorum ki..
Senin mantığına göre sene başından beri gösterilen istikrarlı performansa göre şu kadronun alayı ilk 11 olmamalı.i11’e ilk yazacağın isimlerin başında gene torreria gelir.
torreira yüzünden dökülüyor yav takım ne 11 i

adam gitmek istiyor ısrarla adamı savunuyorsunuz

bakın bu adam kötü oldugu icin gitsin demıyorum

bilerek kötü gitmek istedigi icin asılmadıgı belli oluyor

torreira karagümrüge ezilecek adam mı yoksa

gitme düşüncesi varsa sene sonunda kolaylık sağlanmalı ama şimdi olmaz. düzelip sezonu bitirmesi lazım.
geçen senelerde de arada bir sallanıp düzeliyordu. yine öyle olur inşallah.

Geri
Üst Alt