- 13 Ekim 2014
- 108.826
- 58.479
- 4.588
Atletico macinda hayvan gibiydi, bence alakasi yok ama kendiside dedi odaklanamadi babasindan dolayi ki suc arayamam ondan dolayimusabım bahane bunlar bilerek kosmuyor artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atletico macinda hayvan gibiydi, bence alakasi yok ama kendiside dedi odaklanamadi babasindan dolayi ki suc arayamam ondan dolayimusabım bahane bunlar bilerek kosmuyor artık
o mac vitrin maçıAtletico macinda hayvan gibiydi, bence alakasi yok ama kendiside dedi odaklanamadi babasindan dolayi ki suc arayamam ondan dolayi
Takimin genel problemi bu sanki.o mac vitrin maçı
bak kendin diyorsun
atleti macı gibi oynamıyor bu mac
bu adam devrimden ayrılıncada böyle düşmüştü gitmek icin
sanchez 1 mac kötü başlarsa kötü devam edıyor o tamamen mental yani keyfi salmıyorTakimin genel problemi bu sanki.
Atleti macindaki sanchez nerde bugünkü nerde
Ne tehtidi yahu..
sinirinizi gidin hakeden adamlardan çıkarın.
Paçalardan akıyor iş bilmezlik.Sen daha adamı tanıyamamışsın ahkam kesiyorsun burada.
Gördük maçta 2 saatte top çıkaramadı yetersizler.Adamlar her pozisyonda ellerini kollarını sallaya sallay geçtiler sahamıza..
Adamin babası hastanede, cumlelerinizi 1 şişe köpek öldüren şarap içmişler gibi secmeyin
Yahu yuh size be arkadaş.Ulan 2,3 maç kötü oynadı insan biraz utanır..Bu yorumları sabitleyin. Savunmaya devam edin bakalım!!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fenerede kupayı bu verdiYahu yuh size be arkadaş.Ulan 2,3 maç kötü oynadı insan biraz utanır..
Karagümrük maçında en büyük problem torreria öyle mi.Sizin adaletinizi seveyim.Hatta o kafar rezil maçlar çıkardık hep torreria yüzünden..Olmaz olsun sizin gibi taraftar.
Üç senede şampiyon yapanlardan aslanlar gibi..fenerede kupayı bu verdi
ee yani icardide yaptı o zaman 11 oynasınÜç senede şampiyon yapanlardan aslanlar gibi..
Torreriayı İcardi ile bir tutmak ben kime ne anlatıyorum ki..ee yani icardide yaptı o zaman 11 oynasın
keremi niye gönderdik
torreira yüzünden dökülüyor yav takım ne 11 iTorreriayı İcardi ile bir tutmak ben kime ne anlatıyorum ki..
Senin mantığına göre sene başından beri gösterilen istikrarlı performansa göre şu kadronun alayı ilk 11 olmamalı.i11’e ilk yazacağın isimlerin başında gene torreria gelir.