- 3 Temmuz 2012
- 138.869
- 87.497
- 5.338
armayı savunuyorsan bu adamı savunmazsınYav eleştirin de bu kadar da yüklenmeyin
Beyler bundan sonra hakiki arma savunucuyum.
Bundan böyle benden korkun
Lütfen![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
armayı savunuyorsan bu adamı savunmazsınYav eleştirin de bu kadar da yüklenmeyin
Beyler bundan sonra hakiki arma savunucuyum.
Bundan böyle benden korkun
Lütfen![]()
Hangi zor paslar onlarBu herifte en sevdigim ozellik temel teknik ozelliklerinin cok iyi olmasi.. ilk 2 yil savunmadan cikarken habire top kaptirirdi simdi cevre kontrolunu cok iyi yapiyor zor paslari cok kolaymis gibi gosteriyor..
Bugun cok iyi olmasa da belli standartta oynadi denebilir kendi adina gunu kurtardi diyelim
Hangi zor paslar onlar
Her gelen pası tekrar stoperle beke geri veriyo,max markajda olmayan yanındaki diğer osya veriyo
Topu da defanstan lemina ya da sara çıkarıyor bu çıkarmıyor ki 1.5 senedir
top rakip sahadayken dönen boş toplarda top daha kendisine gelmeden kime atacağını biliyor torreiraHangi zor paslar onlar
Her gelen pası tekrar stoperle beke geri veriyo,max markajda olmayan yanındaki diğer osya veriyo
Topu da defanstan lemina ya da sara çıkarıyor bu çıkarmıyor ki 1.5 senedir
top rakip sahadayken dönen boş toplarda top daha kendisine gelmeden kime atacağını biliyor torreira
ve bunu tekte yapıyor.
Bence Galatasaray'daki misyonunu artık tamamladı sezon sonu emekleri için teşekkür edip hoşçakal demek lazım, aleme malzeme veren şatafatlı doğum günü partilerini bundan sonra memleketinde keyfince yapabilir. Benim anlayışıma göre Galatasaray gelenekleri ve kültürü çiğlikten gösteriş budalalığından hoşlanmayan bir vakara sahiptir, biz üzüntümüzü de sevincimizi de ölçülü yaşarız, yaşamalıyız.
Allah ne verdiyse onu yedik de ne bu şimdi alper fikrimizi beyan etmeyelim mi?!Bugün ne yediğini bilmiyorum ama söylediklerin hiç mantıklı değil.
İnsanların doğum günlerinde ne yaptığı kulüp kültürüyle hiçbir ilgisi yok ve seni ya da başkasını ilgilendirmez; üstelik kötü bir şey de yapmıyor. Teknik direktör ve takım arkadaşları da orada, o halde bu nasıl sende problem oluyor acaba?
Eğer onu birisi için potansiyel damat adayı olarak değerlendiriyorsanız, o zaman bilemem tabi.
Bence Galatasaray'daki misyonunu artık tamamladı sezon sonu emekleri için teşekkür edip hoşçakal demek lazım, aleme malzeme veren şatafatlı doğum günü partilerini bundan sonra memleketinde keyfince yapabilir. Benim anlayışıma göre Galatasaray gelenekleri ve kültürü çiğlikten gösteriş budalalığından hoşlanmayan bir vakara sahiptir, biz üzüntümüzü de sevincimizi de ölçülü yaşarız, yaşamalıyız.
Allah ne verdiyse onu yedik de ne bu şimdi alper fikrimizi beyan etmeyelim mi?!
Bir kulüp şirket ya da kurum çalışanlarının üyelerinin yapıp ettiklerinden doğal olarak iyi ya da kötü bir şekilde elbette etkilenir. Bu yüzden bireyler kurum düsturunu prestijini göz önünde bulundurmak ve bu sorumlulukla hareket etmek mecburiyetindedir. Aksi taktirde olacak olanı biliyorsun
Damat adayı mamat adayı ne bunlar yahu, kendime alacam ondan ince eleyip sık dokuyorum güldürdün beni, 40 yaşında adamın magazin zımbırtılarıyla hareket edeceğini düşünmüyorsun herhalde...

Kişilerin özel hayatı elbette baskı altına alınamaz kendi bireysel yaşamlarında ne yapıp ettikleri tabiki bizi ilgilendirmez, ama kamuoyuna yapsıyıp kulüp zararına olmadığı ölçüde.söylediğinin tam tersi bir durum var galatasay'da. Hatta Sergen Yalçın, fenerbahçe'de oynarken özel hayatıyla ilgili çok baskı altında olduğundan, yöneticilerin özel hayatına karıştığından hatta yasaklar bile koyduğundan söz etmişti. galatasaray'da oynarken ise yönetiminin futbolcuların özel hayatına hiç karışmadığını kasteden bir şeyler söylemişti. Söylediğin hiç bir şeyin doğruluk payı yok.
İroniye ok ama ne demek istediğimi anladın, benim bireysel olarak kimseye hiçbir futbolcuya düşmanlığım yok zaten de olamaz. Benim için bireyler her daim takımımdan sonra gelir, kim oldukları hiç farketmez...Başkan'a, partiye katılan herkesi (hoca da dahil olmak üzere) sezon sonunda uzaklaştırmasını ve sadece doğum günlerini başkalarının dikkatini çekmeden, mütevazı bir şekilde kutlayacak kişileri futbol kulübüne getirmesi gerektiğini söyleyelim?
Yoksa ya millet Galatasaray hakkında bir şey söylerse?![]()