#34 Lucas Torreira

20260210_191628.webp

Bu herifte en sevdigim ozellik temel teknik ozelliklerinin cok iyi olmasi.. ilk 2 yil savunmadan cikarken habire top kaptirirdi simdi cevre kontrolunu cok iyi yapiyor zor paslari cok kolaymis gibi gosteriyor..
Bugun cok iyi olmasa da belli standartta oynadi denebilir kendi adina gunu kurtardi diyelim
Hangi zor paslar onlar

Her gelen pası tekrar stoperle beke geri veriyo,max markajda olmayan yanındaki diğer osya veriyo

Topu da defanstan lemina ya da sara çıkarıyor bu çıkarmıyor ki 1.5 senedir

Hangi zor paslar onlar

Her gelen pası tekrar stoperle beke geri veriyo,max markajda olmayan yanındaki diğer osya veriyo

Hakkini yiyorsun bu herifin top teknigi gayet iyi ..Ara pasi dikine pas diyorsan o yok zaten oyun gorusuyle alakali bir durum

Hangi zor paslar onlar

top rakip sahadayken dönen boş toplarda top daha kendisine gelmeden kime atacağını biliyor torreira

ve bunu tekte yapıyor.

Doğum günün kutlu olsun Atom Karınca, unutulmayacaksın aynı Nando gibi.

Yaw adam 4 senedir tek başına oynuyor TEK BAŞINA. Yanina kör oliveiralar geberik demirbaylarla sezon bitirttik herife. Tek başına oynadı hep. Sakatlik sorunu yaşamadı 3-4 maç kaçırdı herif şaka gibi. Hep üst düzey oynamasi istendi. Öyle olmuyor işte 150 maça çıkıpta her maç 8 reyting almasını bekleyemezsin. Makine değil bu adam. İlla bir vefa gösterilecekse bu adama gösterilmeli. Babası kalp krizi geçirmiş adam bin bir özür dileyerek ülkesine gitti apar topar geri geldi maça çıktı. Son 3 şampiyonluğa bakalim son haftalarda torreira sakatlanacak diye altımıza sıçtık burda ne çabuk unuttunuz. Torreira sakatlansa bişey olsa boku yemiştik. Çıkıp çatır çatır top oynuyor herif 4 senedir. Fenerli arkadaşlarınıza veya sosyal medyaya bakın. En çok bok attıkları adam en iyimizdir bunu unutmayın. Son dönemde toreira ve osimhene sallayıp duruyorlar.

ayni hediye + sisme bebek bir arkadasin 18. dogum gunune almistik. Annesi ve Babasinin öyle bir bakisi vardi ki bize.. Dövmedikleri kalmisti .d

top rakip sahadayken dönen boş toplarda top daha kendisine gelmeden kime atacağını biliyor torreira

ve bunu tekte yapıyor.

Sağ kanatta atağa çıkmış beki sezip top gelmeden pası atmaya karar verip geldiğinde de şak diye 80 metre diyagonali kor bu dediğini o zaman anlarım

Gelen her topu geriye oynayan adamın önceden bunu belirlemesinde ne gibi bir helal olsunluk var ki gelen geriye verilecek işte

Bence Galatasaray'daki misyonunu artık tamamladı sezon sonu emekleri için teşekkür edip hoşçakal demek lazım, aleme malzeme veren şatafatlı doğum günü partilerini bundan sonra memleketinde keyfince yapabilir. Benim anlayışıma göre Galatasaray gelenekleri ve kültürü çiğlikten gösteriş budalalığından hoşlanmayan bir vakara sahiptir, biz üzüntümüzü de sevincimizi de ölçülü yaşarız, yaşamalıyız.

Bence Galatasaray'daki misyonunu artık tamamladı sezon sonu emekleri için teşekkür edip hoşçakal demek lazım, aleme malzeme veren şatafatlı doğum günü partilerini bundan sonra memleketinde keyfince yapabilir. Benim anlayışıma göre Galatasaray gelenekleri ve kültürü çiğlikten gösteriş budalalığından hoşlanmayan bir vakara sahiptir, biz üzüntümüzü de sevincimizi de ölçülü yaşarız, yaşamalıyız.

Bugün ne yediğini bilmiyorum ama söylediklerin hiç mantıklı değil.

İnsanların doğum günlerinde ne yaptığı kulüp kültürüyle hiçbir ilgisi yok ve seni ya da başkasını ilgilendirmez; üstelik kötü bir şey de yapmıyor. Teknik direktör ve takım arkadaşları da orada, o halde bu nasıl sende problem oluyor acaba?

Eğer onu birisi için potansiyel damat adayı olarak değerlendiriyorsanız, o zaman bilemem tabi.

Bugün ne yediğini bilmiyorum ama söylediklerin hiç mantıklı değil.

İnsanların doğum günlerinde ne yaptığı kulüp kültürüyle hiçbir ilgisi yok ve seni ya da başkasını ilgilendirmez; üstelik kötü bir şey de yapmıyor. Teknik direktör ve takım arkadaşları da orada, o halde bu nasıl sende problem oluyor acaba?

Eğer onu birisi için potansiyel damat adayı olarak değerlendiriyorsanız, o zaman bilemem tabi.
Allah ne verdiyse onu yedik de ne bu şimdi alper fikrimizi beyan etmeyelim mi?!

Bir kulüp şirket ya da kurum çalışanlarının üyelerinin yapıp ettiklerinden doğal olarak iyi ya da kötü bir şekilde elbette etkilenir. Bu yüzden bireyler kurum düsturunu prestijini göz önünde bulundurmak ve bu sorumlulukla hareket etmek mecburiyetindedir. Aksi taktirde olacak olanı biliyorsun

Damat adayı mamat adayı ne bunlar yahu, kendime alacam ondan ince eleyip sık dokuyorum güldürdün beni, 40 yaşında adamın magazin zımbırtılarıyla hareket edeceğini düşünmüyorsun herhalde...

söylediğinin tam tersi bir durum var galatasay'da. Hatta Sergen Yalçın, fenerbahçe'de oynarken özel hayatıyla ilgili çok baskı altında olduğundan, yöneticilerin özel hayatına karıştığından hatta yasaklar bile koyduğundan söz etmişti. galatasaray'da oynarken ise yönetiminin futbolcuların özel hayatına hiç karışmadığını kasteden bir şeyler söylemişti. Söylediğin hiç bir şeyin doğruluk payı yok.

Normal şartlar altında, sezon sonu kan değişikliği her iki tarafa da hayırlı olur derdim, ama bunlar yerini asla dolduramaz gibime geliyor.

Allah ne verdiyse onu yedik de ne bu şimdi alper fikrimizi beyan etmeyelim mi?!

Bir kulüp şirket ya da kurum çalışanlarının üyelerinin yapıp ettiklerinden doğal olarak iyi ya da kötü bir şekilde elbette etkilenir. Bu yüzden bireyler kurum düsturunu prestijini göz önünde bulundurmak ve bu sorumlulukla hareket etmek mecburiyetindedir. Aksi taktirde olacak olanı biliyorsun

Damat adayı mamat adayı ne bunlar yahu, kendime alacam ondan ince eleyip sık dokuyorum güldürdün beni, 40 yaşında adamın magazin zımbırtılarıyla hareket edeceğini düşünmüyorsun herhalde...

Başkan'a, partiye katılan herkesi (hoca da dahil olmak üzere) sezon sonunda uzaklaştırmasını ve sadece doğum günlerini başkalarının dikkatini çekmeden, mütevazı bir şekilde kutlayacak kişileri futbol kulübüne getirmesi gerektiğini söyleyelim?

Yoksa ya millet Galatasaray hakkında bir şey söylerse? :ka21:

söylediğinin tam tersi bir durum var galatasay'da. Hatta Sergen Yalçın, fenerbahçe'de oynarken özel hayatıyla ilgili çok baskı altında olduğundan, yöneticilerin özel hayatına karıştığından hatta yasaklar bile koyduğundan söz etmişti. galatasaray'da oynarken ise yönetiminin futbolcuların özel hayatına hiç karışmadığını kasteden bir şeyler söylemişti. Söylediğin hiç bir şeyin doğruluk payı yok.
Kişilerin özel hayatı elbette baskı altına alınamaz kendi bireysel yaşamlarında ne yapıp ettikleri tabiki bizi ilgilendirmez, ama kamuoyuna yapsıyıp kulüp zararına olmadığı ölçüde.

Bakın bütün bireyci futbolcu hayranı olanlara toptan cevap veriyorum. Bireyler ortak ülküye ideale faydalı olduğu ölçüde değerlidir. Yani tikeller tümele katkı verdiği ölçüde değerlidir, insan olmaklık bakımı hariç durumumuz özelinde başkaca bi değerleri yoktur.

Sizi bilmem ben futbolcu hayranı taraftarı değilim galatasaray taraftarıyım!

Başkan'a, partiye katılan herkesi (hoca da dahil olmak üzere) sezon sonunda uzaklaştırmasını ve sadece doğum günlerini başkalarının dikkatini çekmeden, mütevazı bir şekilde kutlayacak kişileri futbol kulübüne getirmesi gerektiğini söyleyelim?

Yoksa ya millet Galatasaray hakkında bir şey söylerse? :ka21:
İroniye ok ama ne demek istediğimi anladın, benim bireysel olarak kimseye hiçbir futbolcuya düşmanlığım yok zaten de olamaz. Benim için bireyler her daim takımımdan sonra gelir, kim oldukları hiç farketmez...

Fernando Torreira ardındaki karanlık dönem için herkes korkuyor. Gayet de normal.
Gidip gitmemesi ne istediğine bağlı.
Takımın bir teknik direktörü var ve onun da anlayışı belli. Sadece kesici olmayan 6 numara, 10 görünümlü 8 ve 10 numara. Forvetin de iyiyse şu formül ile Türkiye'de çok rahat şampiyonluğa oynarsın. Hem Avrupa hem lig diyorsan yedekleriyle beraber en kötü Torri + 8.5 + Gedson tarzı birisi şart. Torri önde yakalandığında arkada Sara olursa ikisi de kötü gözükür

Saçma sapan işler. Ne yapalım İcardi özel bir parti de yapay ....... tutmuşsa.

Şikecilerin sapık stoperi daha 2 hafta önce hem de 1 değil 2 defa bırakın yapay ........ gerçeğini el ile tutarak tüm Türkiye gözü önünde hareket çekti. Çocuklar özel parti resimlerini görmedi ama sapık bir futbolcunun yaptığı hareketi maçı seyreden tüm çocuklar gördü. Duyar kasmak isteyenler gitsin ilk ona baksınlar.

Şerefsizlerin isteği bizi karıştırmak. Düşmeyin şunların adi oyunlarına.

Geri
Üst Alt