#34 Lucas Torreira

Bi oyuncu doyduğunu belli ettiği an ufaktan vereceksin abi yolu.

Yok yerine şu kadar para bayılacaz falan filan bayıl. Gitsin boca juniorsuna

Berbat bir oyuncu. Dripling, uzun pas sıfır, geriye koşular, pozisyon almalar kötü. Okan'in sigirpressinde özellikle iç sahalarda faydalı olsa da deplasman maçlarında dökülüyor. Tam bir abartı topçu. Sene sonu Sanchez ile beraber vedalasilmasi gerekir.

bu sene maiesdf iyi oyununu görmedik desek yeridir. İlkay daha fazla iş yapar herhalde

Seneye ya tamamen yedek olsun ya da hemen yollansın. Bana kalsa bütün orta sahayı değiştiririm de bizim yönetimi birisini bile bakalım değiştirecek mi?

Kan değişimi gerek kan değişimi, motivasyonlar düştü kafalar karıştı canlar sıkıldı aynı takım aynı ülke aynı mücadeleler falan artık sıkıcı gelmeye başladı, kan değişimi gerek herkes için kan değişimi gerek

Kötüydü bugün ama asla kaçak dövüşen ya da mücadele etmeyen biri olmadı. Ayrıca bence çıkması da hataydı ikinci yarı. İlkay girerken çıkması gereken adam lang’dı. Torreira lemina bozulmadan önlerine ilkay monte edilseydi bence takım daha dengeli bi hale gelirdi

Pozisyonların çoğunda fizik olarak ezildiğinden top kaybı yapmamak için kendini yere atıp faul almaya çalışıyor. Selçuk İnan'ın son dönemlerinde kıçını rakibe dayayıp kendini yere atarak faul aldığı dönemleri getiriyor aklıma. Sene sonu by by.

ishal mi ciktin musabakaya

her yere pislemegi nasil becerdin

taninmaz haldeydin

yakismadi

tüm sene buna yaptığım eleştirilerin ne kadar doğru olduğunu yine gösterdi. Boca kıvamına gelmiş artık verin bonservisini eline.

skandal bi performans ama en geç iki maça toparlayacaktır

Hadi millet milli takımlarındaydı, yol yorgunuydu, konsantrasyınu ekskti bilmem ne. Buna nolmuş böyle benim gördüğüm en kötü maçını oynadı, bu formsuzluk değil ayakta duramıyordu resmen. Yine karı kız mevzusundan mıdır nedir, ya uykusuzdu ya da sarhoş muydu neydi anlamadım. Saçma sapan hali vardı sahada.

Torreira'nın geçen senelerden çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Sadece kendisini daha çok önde kullanmaya başladık ve haliyle daha çok eksi yazdığı maç sayısı arttı.

3 sezondur 6 numaramızdı neticede.

Fizikli, kolay mesafe katedebilen ortasahalar lazım bize. Lemina sürekli stoperler arasına gömülüyor. Torreira zaten kısa adımlar attığı için çoğu zaman rakibe basamıyor bile.

Geri
Üst Alt