- 29 Ocak 2024
- 8.280
- 7.041
- 568
Bengaldeş dışişleri bakanı
Yeni görevi hayırlı olsun
Yeni görevi hayırlı olsun
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 319688
Ekli dosyayı görüntüle 319689
10 maçta 1 kez iyi oynamış. Ben de her zaman olduğu gibi dikkatlice izledim, epeyce faydasız oynuyor.
Berkan Kutlu var adeta ortasahamızda. Ne geri dönebiliyor, ne takımı ileri taşıyabiliyor.
Sizin veriler nerden?
kazandığımız itjk ve lpool maçlarında torreiraya 6 küsür veren sitelere kıçımızla gülerizKıytırık puanlamaları utilize ederek sporcumuzu kötülemeyelim rtaş.
kazandığımız itjk ve lpool maçlarında torreiraya 6 küsür veren sitelere kıçımızla güleriz
Son maçlarda maalesef ki o dediğin presi karşılamayı bırak resmen hayalet gibi geziyor.Umarim su son düzlükte kalıcı birşey değildir.Boca muhabbeti çıktığından beri eski Torreira dan eser yok şimdi.Bugunde karşılığını alıp kenarda oturdu.Umarim ki ,bizim Torreiramizi elimizden almaz.Buna hakkı yok.Mac sonu neşesi yerindeydi ama gerçekten Torreiram sendeyiz demek geçiyor içimden.Su koyvermemeli.takımda 10 numara yaratıcılığında adam yok, o bölgede hocanın istediği presi karşılayabilecek tek adam torreira. zamanında şenol güneş'in gedson'a yapıp topçuya benzettiği gibi. tabii onun için biraz ezber bozan hoca lazım. bizimki singo'yu sol stoper oynatacaktım kadroyu ifşa edip planımı bozdular diye çıldırıyor.