#34 Lucas Torreira

Bengaldeş dışişleri bakanı

eecb1bfc-6cc1-47fc-9fab-ffb070d25536.webp

Yeni görevi hayırlı olsun

Son düzenleme:
takımda 10 numara yaratıcılığında adam yok, o bölgede hocanın istediği presi karşılayabilecek tek adam torreira. zamanında şenol güneş'in gedson'a yapıp topçuya benzettiği gibi. tabii onun için biraz ezber bozan hoca lazım. bizimki singo'yu sol stoper oynatacaktım kadroyu ifşa edip planımı bozdular diye çıldırıyor.

takımda 10 numara yaratıcılığında adam yok, o bölgede hocanın istediği presi karşılayabilecek tek adam torreira. zamanında şenol güneş'in gedson'a yapıp topçuya benzettiği gibi. tabii onun için biraz ezber bozan hoca lazım. bizimki singo'yu sol stoper oynatacaktım kadroyu ifşa edip planımı bozdular diye çıldırıyor.
Son maçlarda maalesef ki o dediğin presi karşılamayı bırak resmen hayalet gibi geziyor.Umarim su son düzlükte kalıcı birşey değildir.Boca muhabbeti çıktığından beri eski Torreira dan eser yok şimdi.Bugunde karşılığını alıp kenarda oturdu.Umarim ki ,bizim Torreiramizi elimizden almaz.Buna hakkı yok.Mac sonu neşesi yerindeydi ama gerçekten Torreiram sendeyiz demek geçiyor içimden.Su koyvermemeli.

Bi sekansın ssini aldım maç sonu atarım

Önünde 250 metre boş alan var durup sola verdi topu

Toplu oyunu bitmiş miadı doldu son görevini fener maçında yapsa yeter, formamız altında nice zaferlere payı için teşekkür ederiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emekleri için teşekkürler
Ama bu yıl düzenli olarak çok kötü
Vasat bile değil
Direkt çok kötü
Miadını doldurdu
Sene sonu çok istediği takıma gitmesi hususunda -artık hangisi ise- bariyer çekmemek lazım

Sezon boyu vasatti. Miadini dolduruyor gibi Galatasaray'da. Sezon sonu gitse iyi olacak sanki.

Geri
Üst Alt