#34 Lucas Torreira

Şurda topa bastı ve apoya pas verdi

IMG_20260412_224427.webp

Tam bi rezilde bu. Ayağından topu geç çıkarır,çevreyi kontrol etmeden önde baskıya gider,millet yanından yürüyerek geçer refakat eder

Artık 1 metre top sürmemesini (dripling yapmamasını geçtim) kaldıramıyorum. Her topa basıp yanına dönüyor. Koşu atan hiçbir adama uzun top oynamıyor. Fizikli her oyuncu yanından uzuyor. Fena düşüşte

Artık 1 metre top sürmemesini (dripling yapmamasını geçtim) kaldıramıyorum. Her topa basıp yanına dönüyor. Koşu atan hiçbir adama uzun top oynamıyor. Fizikli her oyuncu yanından uzuyor. Fena düşüşte

Şurda topa bastı ve apoya pas verdi

İnanılır gibi değil ya. Bu normal değil bak. Ne olmuş bilmiyorum ama birşey olmuş takıma. Ya Okan'a karşı bir kalkışma var, ya da bunlara maç öncesi içki falan içiriyorlar. Takımı tanıyamıyorum milli arada oldu ne olduysa, kesin olarak birşey olmuş bunlara.

15 dakika ilkay'la bunun boş boş paslaşmasını görünce kapatmıştım maçı ilk yarının kalanında. ama gördüğüm kim nerede duracak, nereye koşacak kimsenin haberi yok gibi takılıyordu sahada.

Eski top kapma özelliği yok artık, ki bu kendisinin sınırlı yeteneklerinden biriydi.

Yalnız bu adama sallayıp İlkay ve Sara'ya dokunulmaması da anlamsız. Zaten daha geçen sezon 6 numara diye bağırmıyor muyduk Torreira'nın yanına alınsın diye? Lemina gelince kendisini ön alan baskında kullanıp, ceza sahasına soktuğumuzda daha çok faydalanmadık mı? Şimdi yine sil baştan şeyler yazılıyor.

Topa basıyor ediyor denilen Torreira, 2. devre defans arkasına Barış'a çok güzel bir top attı misal ve tüm maç ne İlkay'dan ne Sara'dan öyle bir top gitmedi Barış'a.

Oyundan çıkınca da gördük sağa sola ıkına ıkına top dağıtmaya çalıştık. Yani kendisinin eleştirildiği şeyi bile yapamadık 75. dakika sonrası.

40 yasindaki kante ye nasil rezil olcak acaba 2 hafta sonra

Kendisini çok severim ama bizdeki misyonunu artık tamamladı gibi gözüküyor maalesef.

Hiçbir zaman kaçak dövüştüğünü düşünmedim ama artık yavaştan sona geliyoruz. Enerjik ve konsantre olmadığı zaman kolay eziliyor çünkü fiziksel olarak çok dezavantajlı bir oyuncu. Şamp olsak da olmasak da seneye 11’de düşünülmemeli. Bu sene için de kalan 5 maçta ne yapar kestiremiyorum, 11 başlamalı mı onu da bilmiyorum, kafa olarak kopmuş gibi sanki burdan.

Çok emekleri geçti ama artık olmuyor. Aklı neredeyse o takıma transfer olsun.

Geri
Üst Alt