Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.605
- 20.872
- 2.233
Inşallah sorunu sadece fizikseldir. Diğer türlü üzer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene iyiydi yaw skor anlamında da zirveye çıktı. En iyi sezonuydu geçen seneYeni degil durumu, 2 mac biraz kipardatiyordu herkes auuvvvv. 2 senedir düsük performansi.
Evet sonlara dogru skora etki etti ama avrupa maclari? Leminanin katkisi daha büyüktü o olmasa zor sampiyon olurduk. Lemina geldikten sonra kendine geldiydi biraz, ondan sonra son düzlükte goller atmaya basladi dedigin gibi. Leminada düsüse gecti ama, artik komple degisiklik sart.Geçen sene iyiydi yaw skor anlamında da zirveye çıktı. En iyi sezonuydu geçen sene
Sultan olay ya orda fenaDevrimi bozo'dan kıskanıyor herhalde
Sultan olay ya orda fena
Bizimkiler izliyordu bende bakmaya başladım o kız aura ama devrimin aglaklığından dolayı sıkıldım artık her bölüm ağlar mı bir insan sinsi yılan 2 erkek cepte olsun istiyor. Bu kız normal yaşamında da bence o karakterde biri ilgi üzerimde olsun istiyor. 1-2 bölüm daha sabrederim bu ağlak karıyı öldürmezseler izlemeyi bırakırım.Sultan olay ya orda fena
Arkadaş izliyor evde sırf o kız için bakıyorum şuan Türkiye'de #1 oldu benim için cidden acayip bir aurasi var. Devrim de dediğin gibi hiç olmamış bence deBizimkiler izliyordu bende bakmaya başladım o kız aura ama devrimin aglaklığından dolayı sıkıldım artık her bölüm ağlar mı bir insan sinsi yılan 2 erkek cepte olsun istiyor. Bu kız normal yaşamında da bence o karakterde biri ilgi üzerimde olsun istiyor. 1-2 bölüm daha sabrederim bu ağlak karıyı öldürmezseler izlemeyi bırakırım.